reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

witam Was kochane już bardzo długo nie zaglądałam bo jestem zawalona pracą no ale obiecuję to zmienić
co tam u Wam słychać????

reklama
Witaj lopciu :-)
Tak myślałam ze duzzzooo pracy koniec roku szklonego wiec

Palisa możesz zrobic teściora w sob
stęskniłam się za Wami ogromnie ale nawał paierów mnie zawalił a dzisiaj zmykam na zakończenie szóstej klasy
hej:) jestem tu na tym forum nowa i nie bardzo sie lapie o czym ciekawym pisalyscie:) tez bede sie starac o malenstwo, zaczynam od jutra :-)
witam cię

pallissa &&&&&&&&&&&&&&

Maćku jesteś ???
czy jak sie bierze bromka to mozna sobie walną browka ??? bo czytałam ulotkę i tam było ze nie wolno:eek:
Juz jestem - bylam sie chwile zdrzemnac, bo glowa mnie tak napiernicza, ze szok!:eek:
Ja naleze do osob, ktore nie stronia od napojow wyskokowych;-) i nigdy mi po nich nic nie bylo, gdy bralam bromka:tak:

witam Was kochane już bardzo długo nie zaglądałam bo jestem zawalona pracą no ale obiecuję to zmienić
co tam u Wam słychać????
Taaa, koniec roku. Jak fajnnie, ze nie mam wychowastwa;-)

a wy jak dlugo sie staracie?
Witaj!
Ja to juz w sumie prawie 2 lata... Od roku "na powaznie"

wiesz ja kiedyś pow mojej gin ze czekam na ten pierwszy objaw bolących cyc, o ona mowi ze bardzo dobrze , także :confused:

Maćku jesteś ???
czy jak sie bierze bromka to mozna sobie walną browka ??? bo czytałam ulotkę i tam było ze nie wolno:eek:

mnie na okres zawsze bolą cycole ale w tym cyklu to już przegięcie jest :-( pożyjemy zobaczymy .....

reklama
witam ja już po wizycie:tak:;-):-)

melduję, że wszystko w porządalu :tak: szyjka ładna, długa bez żadnych zmian :tak: więc gin zezwolił na małe bobosexy :-D:-D bez szaleństw oczywiście ;-) fasolek rośnie jak na drożdżach tylko dziś wypiął na mnie i gina pupkę:tak::-D ma już 5.24 cm i wg usg wychodzi 11t6d więc usg prenatalne przyspieszone z 08.07. na 03.07 :-p

Do góry