reklama
witam Was kochane już bardzo długo nie zaglądałam bo jestem zawalona pracą no ale obiecuję to zmienić
co tam u Wam słychać????
Witaj lopciu :-)
Tak myślałam ze duzzzooo pracy koniec roku szklonego wiec
Palisa możesz zrobic teściora w sob
kasienka862
Fanka BB :)
hej
jestem tu na tym forum nowa i nie bardzo sie lapie o czym ciekawym pisalyscie
tez bede sie starac o malenstwo, zaczynam od jutra :-)
hejjestem tu na tym forum nowa i nie bardzo sie lapie o czym ciekawym pisalyscie
Witaj
Powodzenia !
stęskniłam się za Wami ogromnie ale nawał paierów mnie zawalił a dzisiaj zmykam na zakończenie szóstej klasyWitaj lopciu :-)
Tak myślałam ze duzzzooo pracy koniec roku szklonego wiec
Palisa możesz zrobic teściora w sob
witam cięhejjestem tu na tym forum nowa i nie bardzo sie lapie o czym ciekawym pisalyscie
pallissa &&&&&&&&&&&&&&
kasienka862
Fanka BB :)
a wy jak dlugo sie staracie?
Juz jestem - bylam sie chwile zdrzemnac, bo glowa mnie tak napiernicza, ze szok!Maćku jesteś ???
czy jak sie bierze bromka to mozna sobie walną browka ??? bo czytałam ulotkę i tam było ze nie wolno![]()

Ja naleze do osob, ktore nie stronia od napojow wyskokowych;-) i nigdy mi po nich nic nie bylo, gdy bralam bromka

Taaa, koniec roku. Jak fajnnie, ze nie mam wychowastwa;-)witam Was kochane już bardzo długo nie zaglądałam bo jestem zawalona pracą no ale obiecuję to zmienić
co tam u Wam słychać????
Witaj!a wy jak dlugo sie staracie?
Ja to juz w sumie prawie 2 lata... Od roku "na powaznie"
wiesz ja kiedyś pow mojej gin ze czekam na ten pierwszy objaw bolących cyc, o ona mowi ze bardzo dobrze , także
Maćku jesteś ???
czy jak sie bierze bromka to mozna sobie walną browka ??? bo czytałam ulotkę i tam było ze nie wolno![]()
mnie na okres zawsze bolą cycole ale w tym cyklu to już przegięcie jest :-( pożyjemy zobaczymy .....
reklama
witam ja już po wizycie
;-):-)
melduję, że wszystko w porządalu
szyjka ładna, długa bez żadnych zmian
więc gin zezwolił na małe bobosexy 
bez szaleństw oczywiście ;-) fasolek rośnie jak na drożdżach tylko dziś wypiął na mnie i gina pupkę
ma już 5.24 cm i wg usg wychodzi 11t6d więc usg prenatalne przyspieszone z 08.07. na 03.07 

melduję, że wszystko w porządalu

Podziel się: