reklama
bardzo fajny artykuł

FAktycznie - artykul o nas;-)bardzo fajny artykułczyta się go jak kolejny wpis na forum
szkoda tylko że większość z nas pochodzi właśnie z takiego forum :-( choć to trudne to należy się zdystansować bo konsekwencje obsesyjnej chęci posiadania dziecka mogą być znacznie bardziej poważne niż tylko rozczarowanie kolejną @ :-( i powiedzcie dlaczego państwo nie robi nic dla kobiet od początku tzn. od momentu kiedy podejmujemy decyzję o chęci posiadania dziecka, kiedy jesteśmy na to gotowe
w ten sposób można by uniknąć wielu przykrych wydarzeń tj. depresji, ciąży urojonej i kryzysów małżeńskich :-( to wszystko działa nie tak jak powinno
![]()
Dlaczego panstwo nie robi nic dla nas? Niedawno gdzies mi sie o uszy obilo, ze dlatego, bo to za maly problem; w sensie, ze dotyka za malo ludzi

I tak naprawde ktos, kto tego nie doswiadczyl nie jest w stanie sobie wyobrazic jak sie czujemy, co przezywamy. A decyzje w tych sprawach podejmyja najczesciej stare pryki i dewoty

FAktycznie - artykul o nas;-)
Dlaczego panstwo nie robi nic dla nas? Niedawno gdzies mi sie o uszy obilo, ze dlatego, bo to za maly problem; w sensie, ze dotyka za malo ludziWidocznie ten kto tak stwierdzil nie ma pojecia jak to faktycznie wyglada
![]()
I tak naprawde ktos, kto tego nie doswiadczyl nie jest w stanie sobie wyobrazic jak sie czujemy, co przezywamy. A decyzje w tych sprawach podejmyja najczesciej stare pryki i dewoty(to samo tyczy sie antykoncepcji i in vitro). Niestety...
Witaj Maćku gdzie się ukrywasz

to fakt nieodpowiednie osoby podejmują nieodpowiednie decyzje

Dziennn doberek !
Witam babolki :-)
zaraz poczytam co tam naskrobałyście
dziś mam mega dzień mogę góry ptrzenosić hihihi;-)![]()
Witaj Erbuś ;-)
to tak się nie forsuj i nie zmarnuj całej energii naraz zostaw troszkę na później

Dziewczyny a ja mam dzisiaj mega wielką chandre - właściwie od wczoraj :-(
Płakac mi się chce cały czas, już mam wszystkiego dość i na nic nie mam siły :-( Myślałam że już jest lepiej ale od wczoraj znowu mnie wzieło - :-(
Płakac mi się chce cały czas, już mam wszystkiego dość i na nic nie mam siły :-( Myślałam że już jest lepiej ale od wczoraj znowu mnie wzieło - :-(
Dziewczyny a ja mam dzisiaj mega wielką chandre - właściwie od wczoraj :-(
Tośka tulam Cię kochana :*
a co Cię wzięło :-(

Tosiuniu tulam mocno ,mi dziś odpuściło , ale jak długoDziewczyny a ja mam dzisiaj mega wielką chandre - właściwie od wczoraj :-(

Batonik masz rację trzeba zostawić cuś na potem ;-)
Scully ja tempki nie mierzę

reklama
Tosiuniu tulam mocno ,mi dziś odpuściło , ale jak długoale pow sobie ze nie dam sie koniec już ( ale jak czytałam artykuł to łzy sie same cisnęły :-()
Batonik masz rację trzeba zostawić cuś na potem ;-)
Scully ja tempki nie mierzę![]()
Erba cieszę się masz lepszy nastrój

Tośka pomyśl kochana że już niedługo urlop

Podziel się: