reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
Staraczki - Ciąża - - Onet.pl Dziecko

Witam się w poniedziałek
powyżej artykuł o staraczkach

bardzo fajny artykuł :tak: czyta się go jak kolejny wpis na forum :tak: szkoda tylko że większość z nas pochodzi właśnie z takiego forum :-( choć to trudne to należy się zdystansować bo konsekwencje obsesyjnej chęci posiadania dziecka mogą być znacznie bardziej poważne niż tylko rozczarowanie kolejną @ :-( i powiedzcie dlaczego państwo nie robi nic dla kobiet od początku tzn. od momentu kiedy podejmujemy decyzję o chęci posiadania dziecka, kiedy jesteśmy na to gotowe :sorry2: w ten sposób można by uniknąć wielu przykrych wydarzeń tj. depresji, ciąży urojonej i kryzysów małżeńskich :-( to wszystko działa nie tak jak powinno :no:

Staraczki - Ciąża - - Onet.pl Dziecko

Witam się w poniedziałek
powyżej artykuł o staraczkach

bardzo fajny artykuł :tak: czyta się go jak kolejny wpis na forum :tak: szkoda tylko że większość z nas pochodzi właśnie z takiego forum :-( choć to trudne to należy się zdystansować bo konsekwencje obsesyjnej chęci posiadania dziecka mogą być znacznie bardziej poważne niż tylko rozczarowanie kolejną @ :-( i powiedzcie dlaczego państwo nie robi nic dla kobiet od początku tzn. od momentu kiedy podejmujemy decyzję o chęci posiadania dziecka, kiedy jesteśmy na to gotowe :sorry2: w ten sposób można by uniknąć wielu przykrych wydarzeń tj. depresji, ciąży urojonej i kryzysów małżeńskich :-( to wszystko działa nie tak jak powinno :no:
FAktycznie - artykul o nas;-)

Dlaczego panstwo nie robi nic dla nas? Niedawno gdzies mi sie o uszy obilo, ze dlatego, bo to za maly problem; w sensie, ze dotyka za malo ludzi :eek: Widocznie ten kto tak stwierdzil nie ma pojecia jak to faktycznie wyglada :no:
I tak naprawde ktos, kto tego nie doswiadczyl nie jest w stanie sobie wyobrazic jak sie czujemy, co przezywamy. A decyzje w tych sprawach podejmyja najczesciej stare pryki i dewoty :wściekła/y: (to samo tyczy sie antykoncepcji i in vitro). Niestety...

FAktycznie - artykul o nas;-)

Dlaczego panstwo nie robi nic dla nas? Niedawno gdzies mi sie o uszy obilo, ze dlatego, bo to za maly problem; w sensie, ze dotyka za malo ludzi :eek: Widocznie ten kto tak stwierdzil nie ma pojecia jak to faktycznie wyglada :no:
I tak naprawde ktos, kto tego nie doswiadczyl nie jest w stanie sobie wyobrazic jak sie czujemy, co przezywamy. A decyzje w tych sprawach podejmyja najczesciej stare pryki i dewoty :wściekła/y: (to samo tyczy sie antykoncepcji i in vitro). Niestety...

Witaj Maćku gdzie się ukrywasz :confused:

to fakt nieodpowiednie osoby podejmują nieodpowiednie decyzje :tak:

Dziennn doberek !
Witam babolki :-)
zaraz poczytam co tam naskrobałyście
dziś mam mega dzień mogę góry ptrzenosić hihihi;-):-D:-D

Dziewczyny a ja mam dzisiaj mega wielką chandre - właściwie od wczoraj :-(

Płakac mi się chce cały czas, już mam wszystkiego dość i na nic nie mam siły :-( Myślałam że już jest lepiej ale od wczoraj znowu mnie wzieło - :-(

Dziewczyny a ja mam dzisiaj mega wielką chandre - właściwie od wczoraj :-(

Płakac mi się chce cały czas, już mam wszystkiego dość i na nic nie mam siły :-( Myślałam że już jest lepiej ale od wczoraj znowu mnie wzieło - :-(
Tosiuniu tulam mocno ,mi dziś odpuściło , ale jak długo :confused: ale pow sobie ze nie dam sie koniec już ( ale jak czytałam artykuł to łzy sie same cisnęły :-()
Batonik masz rację trzeba zostawić cuś na potem ;-)

Scully ja tempki nie mierzę :no::no::no::no:

reklama
Tosiuniu tulam mocno ,mi dziś odpuściło , ale jak długo :confused: ale pow sobie ze nie dam sie koniec już ( ale jak czytałam artykuł to łzy sie same cisnęły :-()
Batonik masz rację trzeba zostawić cuś na potem ;-)

Scully ja tempki nie mierzę :no::no::no::no:

Erba cieszę się masz lepszy nastrój :tak: masz rację nie daj się ;-)

Tośka pomyśl kochana że już niedługo urlop :tak: plaża, zimne drinki z parasolką :-D:-D

Do góry