reklama

Staranka od stycznia 2012.

Podejrzewam kurczę zapalenie oskrzeli bo kaszel czasem swiszczący. Owulka za 9 dni więc się łudzę,że może jednak będzie...
A ty Myniu co masz w planach na dzisiaj?

Ja się wybieram niestety 100 km ode mnie po odbiór paszportu. Wykorzystam ostatni dzień zwolnienia żeby później urlopu nie brać. Masakra z tymi paszportami...
Ja dziś, zła, smutna, zrezygnowana. Płakać mi się chcę. Miłego dnia dziewczyny

reklama
bzibziok nie wiem za bardzo o co chodzi z tymi wykresami,ale można mnie też dopisać- data "nie"spodziewanej miesiaczki 13 maja:-)

agacia84 - jak chcesz się dopisać do listy, to kopiujesz ją i wciskasz się w odpowiednie miejsce według daty (termin spodziewanej, miejmy nadzieję @ która nie przyjdzie), w nawiasie cyferka, to ilość cykli ile się staracie.
Także dopisuj się i wszystkie będziemy trzymać kciuki, żeby to był Twój ostatni wpis.

Hej dziewczyny :)

Witam po przerwie, troszkę mnie nie było ale dziś już jestem w pracy i nadrobiłam już wszystkie strony, które napisałyście :) Piszecie jak szalone :)

Mnie już test kusi :) Piersi bolą przeokrutnie i ogólnie jakoś tak mi dzwinie, ale to byłby cud gdybym zaszła, bo tyle czasu się nie udawało... Zaczęłam sobie mierzyć temperaturę żeby wyrobić sobie już nawyk mierzenia od następnego cyklu. Zastanawiam się nad kupnem wiesiołka. Czy któraś z Was może stosowała?

witam po majóweczce!
3mam kciuki za testujące! &&&&&& :) muszą być plusiki!

ależ ja wypoczęłam... dziś miałam iść do pracy ale mi się nie chciało jeszcze :-p

Hej dziewczęta moje biedne pochorowane i te lepiej sie czujące :-)
Agacia wizytę mam 10
Mynia co sie stało dlaczego chcesz sie wypisać zostań z nami :-(
U mnie pogoda brzydka koniec tego dobrego ale co poradzić
Goko czekam na twoja relacje po wizycie
Grzanka kochanie i jak tam nie trzymaj nas w niecierpliwości ;-)

u nas dziś też już deszcz.... ale ogólnie ciepło jest.
Cała majówka bardzo pogodna była:)
teraz czekam na czerwiec i urlop!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry