reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
a ja nie mam po co, widziałaś mój wykres testowanie było już dwa razy i niestety nawet cienia nie było ;-(
poza tym objawowo wiem że się nie udało choć niewielka nadzieja jest

nie dołować się!
jak ma sie udać to bedzie dzidzia teraz!
jak nie to czekamy dalej... :) taka to jest i nic tego nie zmieni.
dziewczyny wyluzować trochę. bedzie si! ;-)

Często się mówi, że brak objawów to dobry objaw :) A testy mogą wyjść dopiero pozytywne po kilku dniach od terminu @, także póki nie ma @ jest nadzieja Mgiełko :)

no może ja widocznie nie umiem się wyluzować, jak już zobaczę dwie kreski to może też będę mówić innym żeby sie wyluzować, ale po tym poronieniu zimą, ciężko mi się wyluzować jak widzę, że co miesiąc nie wychodzi
może jeszcze pare cykli nieudanych i się nauczę wyluzowywać na widok jednej kreski
trzymam kciuki za Grzankę mam wrażenie ze jej sie udało

grzanka- gratuluje temperaturki... widzę, że jest szansa iż się udało.. och jak się cieszę...

U mnie natomiast coś ta temp spada ale czy nie za szybko... tak mi się zdaje, że mało tych wyższych temp miałam??? Dziewczyny czy to może być powód za niskiego progesteronu????

Zakupiłam już nowy termometr bo ten coś chyba lewy... po mierzeniu spada za chwilę temp na nim o 0,5 st. a teraz w kolejnym cyklu mam już taki co pokazuje 2 miejsca po przecinku :)... może wtedy coś wyjdzie.

reklama
z tego co widzę na liście to grzanka testuje jutro :) ciekawe...... &&&&&&&&&&& mocno! :)

a ja jestem na szarym końcu :-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry