reklama

Staranka od stycznia 2012.

ja zmykam do pracy dzwoniła szefowa i mam dużo roboty
pozdrawiam i trzymam za was kciuki, od następnego miesiąca i tak odpuszczam, bo męża przenosza na kurs na drugi koniec Polski az do wrzesnia tam bedzie to brak szans na dzidzie
zmykam kurde jestem załamana nie tak mialo byc

reklama
mgiełka kurdimolll...... szkoda no:/ ale może teraz akurat się uda wam... a może wystarczy jeden raz i bedzie dzidzi... nie smuć się

mówicie że sie udało... dzisiaj w łóżku nie mogłam sie ułożyć do spania... dosłownie... wczoraj biały śluz dużo tego było a dzisiaj to samo a jaka głodna jestem a pracy dzisiaj tyle że ledwo ledwo a ponad 1000zdj juz mamyu do wyuwołania zrezygnowałam z siedzenia na maszynie ponieważ kasty sa cieżkie i chemie czasami trzeba z maszyny wylewać... musze w razie w być ostrożna.. dzisiaj skocze po najczulszy tescior i jutro zobaczymy.
brzuch czasami straszliwie zaciągnie w nocy i w dzień ale zero jakiegoś ciągłego... piersi mnie swędzą i strasznie skóra w nocy... noi siusiu latam

aż się doczekać nie mogę tego testu twojego
fajnie zę kolejne dziewczyna dołączy do czerwonej listy:) mam nadzieje ze w końcu cała lista bedzie czerwona! wszystkim się uda. i oby jak najszybciej.
mnie ta moja @ kocha nad życie bo nie myśli nawet o urlopie na min 9msc :cool2::dry:

marzena a wy jak po ur męża??? :) twój wykres też ładnie się prezentuje puki co! :tak: &&&

to samo agnieszka! ładny masz wykresik! :)

no no może być wiecej zaciążonych! :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry