reklama

Staranka od stycznia 2012.

Jupi jupi Jupi
Mówiłam ci wczoRaj kupuj teStbo to tylko formalność a z reszta formalność można zrobić wieczorem. Mi.już wtedy pokazało ładna kreskę :-)

reklama
a ja biorę ślub w czerwcu to dopiero będzie prezent :)
nie nie wytrzymam do jutra rana dziewczyny :)
i napewno jak juz przyjde do pracy to wrzucę fotkę teściorka zobaczymy co pokaże :)

ja to czasami już powątpiewam czy jeszcze kiedyś zaskoczę....
dużo ostatnio u nas w rodzinie się mowi o dziecku że pora na drugie.... ale moja szwagierka ma 30 lat i jeszcze ani jednego..na nich to faktycznie pora! a się opierdzielają heh...
tak serio... bardzo byśmy z M chceli... ale nie wychodzi no... :sorry2: a Filip rośnie... jest coraz starszy.... nam wygodnie teraz bo jest samodzielny i zaraz idzie do szkoły... to juz inna bajka... jak zajde w ciąże to na nowo wszystko od niemowlaka do przedszkolaka i szkolniaka... Fiol już bedzie w gimnazjum a drugie może dopiero bedzie w żłobku :/ duża różnica i to mnie przeraża/.... :-(

a ja nie wiem jeśli sie udało to bediemy chcieli zaskoczyc po roku na drugie jak sie uda oczywiście :)
oj karola no ja tez czekam...
zastanawiam sie czy te problemy żołądkowe i jelitowe co miałam czy nie były objawem bo przeciesz masakra była... a teraz jak coś zjem to wzdęcie gwarantowane... ponoć to tak jest bo jelita sa z lekka przygniecione...

z pierwszym z reguły myk i jest ciąża....
a potem zaczynają się schody.... u co niektórych :/ My od 2009 roku walczymy o rodzeństwo dla Fiola.
nie zyczę nikomu takich doświadczeń

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry