reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
No w sumie starania od stycznia ale tak na poważnie to jestem ze swoim 3 lata i co nigdy nie trafiłam na płodne??????????

A weteranki ze wzg na wiek :)

agacia84 mąż będzie 500km ode mnie na kursie , mamy 3,5 letnie dziecko i ja pracuje więc powiem ci szczerze, że jak wypadnie w wekend to może ale na tygodniu to szans brak, ostatnio test mi wyszedł owulacyjny w srode pozytywny to pognałam do męza do Poznania (130km to tak spoko) - bo na razie jest jeszcze tu, a więc w środę pognałam, przytulanie było, dziecko u przyjaciółki do 12tej w nocy haha matka wariatka, i mąż nie mógł w piątek zjechać z kursu tylko dopiero w sobote a testy wychodzily owulacyjne cały czas pozytywne a wiec w sobote go dopadałam też, ale w poniedziałek u lekarza dowiedziałam się że owu była w piątek czyli d... blada nie udało się

marzena a wy jak po ur męża??? :) twój wykres też ładnie się prezentuje puki co! :tak: &&&

to samo agnieszka! ładny masz wykresik! :)

no no może być wiecej zaciążonych! :)

mi się wydaję ze u mnie się nie udało piersi nie bolą ,nie urosły tylko brzuszek trochę pobolewa nie ukrywam że skakała bym ze szczęścia gdyby mi się udało

Grzanka trzymam kciuki za jutrzejsze testowanie :))

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry