reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
no trochę się ogarnęłam w pracy i wskoczyłam do was, jakaś durna jestem kusi mnie żeby kupić teściora i w niedziele zrobić, chyba nie mam na co kasy wydawać ehhh
durna baba tym bardziej że śluzu nie ma prawie wogóle u mnie eheheh
po Urodzinach męża ok, byliśmy sami ale szampańsko było, tort lodowy bo innego nie chciał
ale kurcze trzymajcie kciuki za mnie co?
moze jednak? mam dziwny posmak w ustach ale juz chyba sie nakręcam

Kupiłam test.

nazywa sie bobotest 25ml czułości będzie dobry oczywiście kupiony w aptece i poprosiłam o najczulszy .
Husband mówił przez telefon czekaj do jutra rana zobaczymy co będzie...
a jak narazie to nie widze u niego radości... :( moja teściowa a jego mama ma jakąś okropną wysypkę całe ręce w strasznych bomblach swędzi ja to .. i nwet wypad do mojego domu rodzinnego był troche smentny ale ja oczywiscie sie cieszyłam bo 3 miesiace rodziny nie widziałam a mąż taki przygnębiony milczący przykro mi bo no rozumiem go że mama ale kurcze ja chyba w ciązy jestem no ....
musze go zrozumieć i wspieram go .

Ostatnia edycja:
No to czekamy Grzaneczka na wynik z niecierpliwością. A jeżeli chodzi o męża przyszłego to daj mu czas napewno będzie szczęśliwy, może to do niego jeszcze nie dociera.

reklama
nie namówicie mnie nie zrobie testu nie ma mowy . chodź test w torebce doczeka swego ale dopiero jutro kochane moje naprawde jutro zrobimy test :)
ja mam 22lata.

znaczy sie mąż sie cieszy ale teraz jeszscze z jego mamą są te problemy z tą wysypką i bomblami a mi troszke przykro bo zero entuzjazmu ...
jak mi sie chce spac....

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry