reklama

Staranka od stycznia 2012.

Cześć dziewczyny!! :)
A ja miałam termin @ na tą środe lub czwartek. dzis jeszcze nie ma znaku,wczesniej wydawało mi sie ze wydzielinka jest jakby podbarwiona ale w sumie to niewiem teraz :baffled: Nic mi nie boli i nic nie czuje oprocz tego ze robi mi sie nie dobrze i rano tak kreciło sie w głowie ze myslałam ze sie zwolnie z pracy :baffled: Moze to tylko jakies osłabienie.... Ale zadziwiam mnie ta moja @ bo zawsze mam cykle 26-28 dniowe.A moze sie opóźnia bo sie ostatnie dni opalałam na słoncu? Moze to miec jakis wpływ??? Hmy...

a mierzyłaś temperaturkę? :)

reklama
Cześć dziewczyny!! :)
A ja miałam termin @ na tą środe lub czwartek. dzis jeszcze nie ma znaku,wczesniej wydawało mi sie ze wydzielinka jest jakby podbarwiona ale w sumie to niewiem teraz :baffled: Nic mi nie boli i nic nie czuje oprocz tego ze robi mi sie nie dobrze i rano tak kreciło sie w głowie ze myslałam ze sie zwolnie z pracy :baffled: Moze to tylko jakies osłabienie.... Ale zadziwiam mnie ta moja @ bo zawsze mam cykle 26-28 dniowe.A moze sie opóźnia bo sie ostatnie dni opalałam na słoncu? Moze to miec jakis wpływ??? Hmy...

a kiedy powinnaś dostać @?

doczytałam w środę miała być to ja kochana juz bym dawno testowała :)

Ostatnia edycja:
chyba zrobie jutro ten test... Moze nie za wczesnie, a jak bedzie negatywny to na jakies badania krwi pojde skoro tak dziwnie sie czuje :nerd:
No ale nei ma teg ozłego co by nie wyszło na dobre, jak nei ma dzis jeszcze @ to mozna sie poprzytulac z mężem :-)

Agnieszka116 @ miała przyjsc 2 lub 3 maj. Dopiero 1 dzien sie spoznia w sumie....

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry