reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Grzanka najczulszy test to bobotest ale strumieniowy. On ma czulosc 10 a nie 25. Ale jesli jestes w ciazy (a wszystkie wierzymy ze jestes) to ten ktory kupilas powinien byc dobry :-)

Mynia przykro mi tez ze 4 miesiace beda bezowocne. Ale moze po tych 4 bedzie jeden i to strzelony :-) wierzmy ze tak bedzie :-) glowa do gory i nie placz. :*

Ja dzisiaj wypalilam z pracy dwie godziny wczesniej bo mnie moj ex przesladuje... Dobrze ze kierwoniczka mnie zrozumiala :-)

Witajcie,
Miałam dziś ciężki dzień w pracy. Jak nie zmienię czegoś w sobie i nie przestanę się tak stresować to nigdy nie zajdę w ciążę..
Pozdrawiam wszystkie zakatarzone chorowitki, niestety po malutku dołączam do Was - włączam kurację czosnkową;)

Myniu - przykro mi że tak wyszło, ale wiesz.. tak sobie pomyślałam, że gdybyś zaszła w ciążę przed wyjazdem męża, to te pierwsze cudne chwile musielibyście przeżywać osobno... nie mogłabyś się z Nim dzielić swoimi odczuciami.. a tak mąż wróci, będzie lato, może jakiś urlop - wspaniały czas na starania:) ściskam Cię mocno! :)

Grzanko - już nie mogę doczekać się Twojego testowania:biggrin2: - dodam jeszcze, że czytałam w jakimś poradniku,że swędzenie skóry też należy do objawów ciąży;)

Mgiełko - też byś mogła potestować, po plamieniu już nic więcej @ się nie pojawiło? ja bym potestowała ;)

Malwino - witaj!

Cześć dziewczyny!! :)
A ja miałam termin @ na tą środe lub czwartek. dzis jeszcze nie ma znaku,wczesniej wydawało mi sie ze wydzielinka jest jakby podbarwiona ale w sumie to niewiem teraz :baffled: Nic mi nie boli i nic nie czuje oprocz tego ze robi mi sie nie dobrze i rano tak kreciło sie w głowie ze myslałam ze sie zwolnie z pracy :baffled: Moze to tylko jakies osłabienie.... Ale zadziwiam mnie ta moja @ bo zawsze mam cykle 26-28 dniowe.A moze sie opóźnia bo sie ostatnie dni opalałam na słoncu? Moze to miec jakis wpływ??? Hmy...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry