reklama

Staranka od stycznia 2012.

Myniu dostałam antybiotyk od lekarza ale taki łagodny i syropek na kaszel. Do czwartku mam zwolnienie i czas dla małża hurra to chyba jedyny plus bo inaczej to sie trochę mijamy. A jak u Ciebie? Są oznaki na @?? Tempka spada więć będzie...
Oznak nie ma bo moje jedyne oznaki to płaczliwość a płaczę bo jestem załamana więc nie wiem czy to oznaki czy nie. Będzie @ ale miała być w poniedziałek... teraz to niech się kopnie...

reklama
Agnieszko tez się kiedyś stresowałam a teraz raczej na luzie podchodzę lubie patrzeć czy coś wychodzi jak nie to tylko wzdycham krecę głową i mówię w duchu,że następnym razem się uda...:tak:

ja może źle napiłam
chodzi o to że każde testowanie wiązało się z rozczarowaniem i strasznie przeżywałam
a teraz po stracie obiecałam sobie ze już nie będę się tak spinać ,szukać objawów na siłę itp. będzie co ma być

sailor takie testy po 1zł to chyba dla mnie. u mie niecierpliwosc wygrywa ze strachem przed rozczarowaniem... no ale mam nadzieje że w końcu zobaczę II kreski
agnieszka co ma byc to bedzie i tego trzymac się musimy. a na kiedy masz termin @ bo już nie pamiętam???
myniu moja kochana tole bardzo mocno. nie smutaj się skarbie, i na Ciebie przyjdzie czas:* a czemu mówisz ze nastepne 4 miesiace napewno zmarnowane??

sailor takie testy po 1zł to chyba dla mnie. u mie niecierpliwosc wygrywa ze strachem przed rozczarowaniem... no ale mam nadzieje że w końcu zobaczę II kreski
agnieszka co ma byc to bedzie i tego trzymac się musimy. a na kiedy masz termin @ bo już nie pamiętam???
myniu moja kochana tole bardzo mocno. nie smutaj się skarbie, i na Ciebie przyjdzie czas:* a czemu mówisz ze nastepne 4 miesiace napewno zmarnowane??

u mnie z tym terminem to nie wiadomo jeżeli mi się nic nie przesunęło to powinnam dostać @ w niedziele
po stracie mogę czekać na @ do 6 tygodni :-(

Sailor, jadę 12 maja na 4 dni więc nawet jeśli jutro dostałabym @ to i ta będę u niego 8,9,10 i 11 dc. U mnie skok temperatury najwcześniej, był 14 dc więc owulacja w wersji optymistycznej 13 dc... Więc szans nie ma
Domiku, w przyszłym miesiącu dlaczego nie ma szans to już napisałam wyżej a następne 3 miesiące Mój S. wyjeżdża do pracy wyżej, czyli w rejony Laponii, bilet tam kosztuje 1200 zł więc nie będziemy się te trzy miesiące widzieć. Do Goeteborga mogę sobie latać co miesiąc ale nie do Laponii...

Ostatnia edycja:
Myniu ale szansa jakaś jest kochana. Mała ale jest. Ja własnie wtedy co zaszłam nie testowałam wczesniej bo wiedziałam,że nie może być a było chociaz szybko się skończył baąź dobrej mysli kochana. Zmykam powyszywać mój obrazek.

domikcw - Ja też robiłam dzisiaj placki właśnie zjadłam!!!
To też moja ulubiona potrawa, tak średnio raz w tygodniu je robię!
Myniu trzymaj się mocno, może jeszcze nie wszystko stracone, a może jednak uda Wam się wcześniej spotkać, nie poddawaj się będzie dobrze.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry