reklama

Staranka od stycznia 2012.

sailor a mnie ta piosenka tak strasznie wpadła w ucho...al jeszcze mi się nie skojazyła z tym co Tobie:-D
agnieszka nie przejmuj się takimi wrednymi osobami...też mam taką znienawidzoną, samo jej imię mnie wkur...i to tak na maxa!!! a druga to taka co ciadle wszystkim dupe obrabia, ale na siebie nie popatrzy...:wściekła/y::angry: że też ludzie tacy się jeszcze uchowali
grzaneczko Ty tam się nie denerwuj. najlepiej o wszystkim szczerze pogadaj ze swoim narzeczonym. napewno o Tobie/Was myślał, cieszy sie i specjalnie na milon % nie chciał zepsuc Ci wyjazdu. spróbuj go też zrozumiec. martwi się o mamę. postaw się na jego miejscu...czy Ty też ciągle nie myślałabyś o mamie. co i jak z nią. czy to nic złego. też napewno czułabyś to co on. czasem warto sie zastanowic nad soba. mówie to z doswiadczenia i szczerze. z dobrego serca. nie chce żebyś mnie źle zrozumiała, albo się obraziła;-)

dziewczyny powiem Wam ale się NAŻARŁAM. już nie mówie, że pojadłam tymi plackami ziemniaczanymi tylko pprostu.... masakra:-D

reklama
Grzanko cieszę się że już lepiej się czujesz :-)
domi mnie ta piosenka się bardzo podoba ale tylko w wykonaniu tego kto śpiewa w reklamie bo oryginał nie jest już taki fajny. Tez na początku nie skojarzyłam ale przeczytałam cały tekst :-D

czuje sie lepiej ale brzuszek mnie pobolewa jajniki... noi to uczucie pod żebrami co kiedys wam mowilam że to jelitowe sie rusza a ja mam to dzisiaj juz od 2 godzin... dosłownie pod lewymi żebrami...

sailor słyszałam tylko wersję z reklamy. ale chyba też poczytam tekst z ciekawości:-D
grzanka ale Ty jesteś wytrwała w tym swoim postanowieniu:szok: ja to bym już dawno z 10 testów zrobiła. na mnie to te firmy zarobią:-D

domi na mnie zarabiają średnio bo mam kupę testów z allegro po 1 zł ale uwielbiam testowac i na miejscu grzanki tez bym już dawno zrobiła żeby wiedzieć bo jestem niecierpliwa :-D

Czarni, chyba nie znikam, jeszcze nie wiem. Ale nie ma sensu żebym była na liście więc się wykreśliłam
Domiku no zdołowałam się bo taka prawda, że najbliższe 4 miesiące będą bez szans. Już parę godzin płaczę... Jestem tak cholernie rozczarowana, tak bardzo, tak dogłębnie...
Czarnooczko nie ma żadnych szans bo my się nawet nie kochaliśmy w tym miesiącu przez tą moją gorączkę. A teraz to już mam w dupie tą @ pierd....oną. Już niech sobie robi co chce...
Sailor jak się czujesz?

Myniu dostałam antybiotyk od lekarza ale taki łagodny i syropek na kaszel. Do czwartku mam zwolnienie i czas dla małża hurra to chyba jedyny plus bo inaczej to sie trochę mijamy. A jak u Ciebie? Są oznaki na @?? Tempka spada więć będzie...

reklama
Agnieszko tez się kiedyś stresowałam a teraz raczej na luzie podchodzę lubie patrzeć czy coś wychodzi jak nie to tylko wzdycham krecę głową i mówię w duchu,że następnym razem się uda...:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry