sailor a mnie ta piosenka tak strasznie wpadła w ucho...al jeszcze mi się nie skojazyła z tym co Tobie
agnieszka nie przejmuj się takimi wrednymi osobami...też mam taką znienawidzoną, samo jej imię mnie wkur...i to tak na maxa!!! a druga to taka co ciadle wszystkim dupe obrabia, ale na siebie nie popatrzy...
że też ludzie tacy się jeszcze uchowali
grzaneczko Ty tam się nie denerwuj. najlepiej o wszystkim szczerze pogadaj ze swoim narzeczonym. napewno o Tobie/Was myślał, cieszy sie i specjalnie na milon % nie chciał zepsuc Ci wyjazdu. spróbuj go też zrozumiec. martwi się o mamę. postaw się na jego miejscu...czy Ty też ciągle nie myślałabyś o mamie. co i jak z nią. czy to nic złego. też napewno czułabyś to co on. czasem warto sie zastanowic nad soba. mówie to z doswiadczenia i szczerze. z dobrego serca. nie chce żebyś mnie źle zrozumiała, albo się obraziła;-)
dziewczyny powiem Wam ale się NAŻARŁAM. już nie mówie, że pojadłam tymi plackami ziemniaczanymi tylko pprostu.... masakra

agnieszka nie przejmuj się takimi wrednymi osobami...też mam taką znienawidzoną, samo jej imię mnie wkur...i to tak na maxa!!! a druga to taka co ciadle wszystkim dupe obrabia, ale na siebie nie popatrzy...

że też ludzie tacy się jeszcze uchowaligrzaneczko Ty tam się nie denerwuj. najlepiej o wszystkim szczerze pogadaj ze swoim narzeczonym. napewno o Tobie/Was myślał, cieszy sie i specjalnie na milon % nie chciał zepsuc Ci wyjazdu. spróbuj go też zrozumiec. martwi się o mamę. postaw się na jego miejscu...czy Ty też ciągle nie myślałabyś o mamie. co i jak z nią. czy to nic złego. też napewno czułabyś to co on. czasem warto sie zastanowic nad soba. mówie to z doswiadczenia i szczerze. z dobrego serca. nie chce żebyś mnie źle zrozumiała, albo się obraziła;-)
dziewczyny powiem Wam ale się NAŻARŁAM. już nie mówie, że pojadłam tymi plackami ziemniaczanymi tylko pprostu.... masakra

ja to bym już dawno z 10 testów zrobiła. na mnie to te firmy zarobią