reklama

Staranka od stycznia 2012.

Agnieszko zawsze się znajdzie ktos taki w otoczeniu :tak: może niedługo pójdzie? dlaczego nie lubisz tej osoby ?

Grzanko rozumiem,że Ci przykro ale nie smutaj się w głębi duszy na pewno się cieszył tylko bał się o mamę...wiem,że to przykre ale jakoś trzeba to przełknąć :tak:

reklama
pytanie czy tak całe życie będzie?
Kocham go niesamowicie i najprawdziwszą miłością ale przykro mi sie zrobiło... ja moją RODZINĘ !! widuję raz na jakiś czas a za nim jechałam 3 do mojego rodzinnego domu nie było mnie tam 3 miesiace, on ma mame i rodzinke pod noskiem mógł pomyśleć że raz kiedys tam jestem i nie mogłam do konca sie nacieszyc tak jak chciałam bo myślałam o moim kochanym gdzie wędruje myślami...

eh brzuch mnie boli :( niech ino mi @ nie przyjdzie bo chyba zwariuje...

dziewczyny nie macie pojęcia jaka to jest fałszywa suka , przyczepiła się do mnie od samego początku jak tylko wyszłam za mąż , nie wiem czy ona jest zazdrosna bo ja jestem młodsza , ładniejsza ( przynajmniej tak twierdzi mój mąż )no nie mam pojęcia . od zawsze szuka zaczepki , chodzi dupę mi obrabia a ja tej dziewczynie nic złego nie zrobiłam juz nawet z nią nie rozmawiam a i tak znajdzie powód do kłótni

poszła idę po loda to mi się humor poprawi

Ostatnia edycja:
Grzanko tak to już jest czasem z facetami będzie dobrze. W duchu na pewno bardziej jest przy tobie i ty jesteś najwazniejsza :tak:

Agnieszko zazdrosna jest ta wredna cholera o Ciebie dlatego tak Cie obmawia. Olej ją. Szkoda nerwów na wredne babska :tak:

Grzanko tak to już jest czasem z facetami będzie dobrze. W duchu na pewno bardziej jest przy tobie i ty jesteś najwazniejsza :tak:

Agnieszko zazdrosna jest ta wredna cholera o Ciebie dlatego tak Cie obmawia. Olej ją. Szkoda nerwów na wredne babska :tak:

eh ja juz dawno mam ją głęboko w dupie , w ogóle się nia nie przejmuje ani tym co ona mówi na mój temat wszyscy wiedzą jaka ona jest

Musimy zaciskać zęby i robić swoje.
Dziewczyny czy widziałyście nową reklamę dobrowianki? Piosenka super tylko taka jak:zawstydzona/y:by trochę o masturbacji :-D

Cześć Moje KOchane:*
ja właśnie po pracy. jestem padnięta a muszę jeszcze obiado kolację zrobić ehh
choróbsko mi przeszło nic mnie nie boli więc czekać teraz tylko na okres. ehh

Grzanka kochanie gratuluję ^^:*:* zasługujesz na maleństwo. hihihi bliźniaki odrazu^^^

witam Cię serdecznie Malwinciaa:)

Sailor biedactwo jeszcze Ci nie ulzyło? weź gorącej wody nalej soli do tego i wymocz nogi.:)

Mynia tak mi przykro Skarbie :( a tak trzymałam kciuki za Ciebie. ale @ nie ma to jeszcze jest szansa. póki ciotka nie przyjeżdża to nadzieja jest :) więc główka do góry:)

Bzibziok dołączam się do Was ja też starania o pierwsze dziecko jakies 8 cykli już za mną będzie . a mam 25 lat.

Agnieszka przepiękny masz ten opisik.

reklama
Cześć Moje KOchane:*
ja właśnie po pracy. jestem padnięta a muszę jeszcze obiado kolację zrobić ehh
choróbsko mi przeszło nic mnie nie boli więc czekać teraz tylko na okres. ehh

Grzanka kochanie gratuluję ^^:*:* zasługujesz na maleństwo. hihihi bliźniaki odrazu^^^

witam Cię serdecznie Malwinciaa:)

Sailor biedactwo jeszcze Ci nie ulzyło? weź gorącej wody nalej soli do tego i wymocz nogi.:)

Mynia tak mi przykro Skarbie :( a tak trzymałam kciuki za Ciebie. ale @ nie ma to jeszcze jest szansa. póki ciotka nie przyjeżdża to nadzieja jest :) więc główka do góry:)

Bzibziok dołączam się do Was ja też starania o pierwsze dziecko jakies 8 cykli już za mną będzie . a mam 25 lat.

Agnieszka przepiękny masz ten opisik.

nie zapeszajmy wszystko sie jutro okarze...
Jak ja Bogu dziękuje że ja z moim sie potrafimy szybko dogadać... no po prostu nie rozmawialismy jakies 2-4godzinki wygadalismy sobie troche co nas boli i jest juz OKEJ
nawet przyjedzie po mnie i w przytułku nie bede spala bo on chce byc jak bede testowac wiec jade do niego, nawet autko mi do pracy użyczy :P

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry