reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
A wiesz czemu mnie naszło na to, że mogłaś miec później owulkę? Bo w którejś metodzie piszą,że owulacja wypada 1 dzień po sluzie białko jajka. Może nie zawsze bo są wyjątki mozna mieć śluz płodny kilka razy jak nie dochodzi do owulki. I w ten sposób licząć masz ...ok 12 dpo więc ja bym zatestowała jak masz ochotę :tak:

no zdurniałam już bo cały czas robiłam testy owu i cały czas były pozytywne,
ale lekarz wyraźnie mi powiedział, że owu była w okolicy piątku, no jak mi się uda kupić teściora bez wiedzy męża ( nie chce żeby miał nadzieję) to jutro rano zrobię, ale mnie okrutnie mdli ble

No własnie u Ciebie ta tempka nie spada tylko się trzyma i objawy...mój lekarz mówi,że 100% potwierdzeniem owulacji jest ciążą...:-D w innym przypadku mozna się jej domyslac a ocenić kiedy była to ewentualnie jkaby sie robiło usg codziennie nbo 1 dnia pecherzyk by był a 2 dnia juz nie...

Co do testów owu nie wierzę im do końca bo mogły wyjść pozytywnie owulka się wstrzymac i być pózniej...a miałas przeciez stresy że mężą nie ma...

no właściwie to prawda,
oj jaka dziś jestem znudzona pracą a tu jeszcze dwie godziny, mogłaby szefowa przyjechać , a tak to pewnie wpadnie w ostatniej chwili i wszystko będe w biegu robić

kurcze Sailor dałaś mi nadzieję, tylko ten śluz... przecież powinno byc go dużo a narazie ledwo co... mleczno-przezroczysty i mało

dzięki za słowa otuchy ale czuje że to przeziębienie, leje mi się z nosa, nadal ten posmak w buzi, oczy pieką ( a nigdy nie była alergikiem) i zaczęły mnie dreszcze łapać,

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry