reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
mgiełka kochana to u Ciebie dziwnie wyglada. tempka ładna. objawy ciążowe...eh...może Ty zrób ten test i już teraz będziesz wiedziała czy tak czy tak... wiem, że dobrze nam mówic.ale niepewnośc jest jeszcze gorsza. a kiedy masz miec tą @??? trzymam kciukasy;-)

grzaneczko Ty nas tu wszystkich wykończysz tą niepewnoscią:-D ja też dzis mam jakiś zły nastrój...

sailor_moon dobrze, że poszłaś do lekarza. przynajmniej dał leki i może nie bedziesz się tak meczyc i wykorzystasz męża:-D

witam nową staraczkę:)

idę robic moje ukochane placki ziemniaczane. takiego mam smaka na nie... z resztą jak zawsze:szok: jestem od nich uzależniona:-D wpadne wieczorem, czekam na jakies dobre wiesci

Zastanawiam sie czy nie jestem samolubna...
mój przyszły mąż martwił sie o swoją mamę jak byliśmy u mojej rodzinki, rozmawialismy ze prawdopodobnie jestemy w ciazy ja sie ciesze ale jeszcze nie tak ze wiecie... skakac z radosci bede jutro ... no i po prostu odczułam smutek bo mój kochany zamiast sie cieszyć to miał minę i był kompletnie nieobecny teraz kiedy wiadomo co jest teściowej i jest w domu to on jest juz obecny a mi jest strasznie przykro....
bo zapomniał o mnie przynajmiej tak sie poczułam ale moej myśli są bardzo często mylne..
wogole to strasznie zmeczona jestem ledwo tutaj daje rade w pracy.,... do tego te piepone kilometry na ten chinka głupi pokoj ktorego nienawidze... bedac sama w pustym pokoju jesli wyjdzie test pozytywny chociaz nasze dziecko bedzie cały czas obok mnie...

smutno mi no.... :(

nie smutaj się kochana, pomyśl, że pod sercem nosisz mały cud.....
a wiesz... maż się pewnie zamartwia mamą, czasem jak są jakieś zmartwienia to już własne radości tak nie cieszą, człowiek podświadomie, wypiera radość jakby była nie fair wobec tych co cierpią....
poza tym jutro teściora w ręke i do męża zobaczysz minę jak już nie będzie : chyba jesteśmy w ciąży , tylko napewno jesteśmy w ciąży

reklama
eh... dziewczyny macie w rodzinie kogoś kogo tak z całej siły nienawidzicie .. bo ja mam i ta osoba tak na mnie działa ze jak tylko sobie o niej pomyślę to taki nerw mnie łapie i ona właśnie siedzi na dole z moją teściową w kuchni i kawę pije, mam ochotę pójść i wykrzyczeć jej w twarz co o niej myślę

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry