• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staranka od stycznia 2012.

myniu tak mi przykro...teraz to już rozumiem czemu się załamałaś... niesprawiedliwośc cholerna na tym świecie jest:(
agnieszka to trzymam &&& żebyś tyle czasu nie musiała czekac na @. a powiedz mi jak Twoja córeczka a moja imienniczka się ma??;-)
sailor jesli mi w tym cyklu nie wyjdzie to chyba zakupie ten termometr z dwoma miejscami po przecinku i te testy. a co...jak szalec to szalec:-D
ale tak bardzo bym chciała miec prezent na urodzinki i na rocznice ślubu...eh...

reklama
Dzięki dziewczyny ale ja wolę patrzeć realnie a nie obiecywać sobie coś na co nie ma szans, nawet jakby szanse były ale małe... Za dobra jestem z matmy i rachunku prawdopodobieństwa żeby się oszukiwać.

bzibzioku to witaj klubie fanów placków ziemniaczanych. ja mogłabym nawet co 2 dni je jeśc. szkoda, że reszta rodzinki nie ma takiego samego zdania:-D

grzaneczko. jesli jesteś w ciąży, a termin @ masz na juz to kazdy test bedzie dobry:)

myniu tak mi przykro...teraz to już rozumiem czemu się załamałaś... niesprawiedliwośc cholerna na tym świecie jest:(
agnieszka to trzymam &&& żebyś tyle czasu nie musiała czekac na @. a powiedz mi jak Twoja córeczka a moja imienniczka się ma??;-)
sailor jesli mi w tym cyklu nie wyjdzie to chyba zakupie ten termometr z dwoma miejscami po przecinku i te testy. a co...jak szalec to szalec:-D
ale tak bardzo bym chciała miec prezent na urodzinki i na rocznice ślubu...eh...

eh kochana moja córeczka ma się dobrze taki łobuz mały broi ,chodzi i próbuje wszystkich ustawiać , na wszyskich krzyczy a potem chodzi i przeprasza :) ma milion pomusłów na godzinę :)a jak czasami rzuci jakimś hasłem to nie idzie się nie śmiać

Ostatnia edycja:
agnieszka ciesze się bardzo,że mała żywiolowa jest. takie dzieci są bardziej zapamiętywane i potrafią powalic haslami na lopatki. mój maz ma 9 siostrzeńców wiec wiem o czym mówisz. co mniejsze to genialniejsze:-D

grzaneczko trzymam && za pozytywny teścior. jutro muszę isc do pracy a Ty testowac bedziesz. nie wiem jak wytrzymię tą niepewnosc:-D

widzę że żyjecie tym jak ja :)
fajnie mi jest tutaj z wami serio dziewczyny dużym wsparciem jesteście dla mnie
ja spadam wlasnie na market boooo czegos pomidorowego mi sie zachcialo doslownie smak pomidydka mam w buzi.. ale głodna jestem... to juz nie jest głód delikanty jak juz to po prostu mnie ssie.. na całego...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry