reklama

Staranka od stycznia 2012.

myniu tak mi przykro...teraz to już rozumiem czemu się załamałaś... niesprawiedliwośc cholerna na tym świecie jest:(
agnieszka to trzymam &&& żebyś tyle czasu nie musiała czekac na @. a powiedz mi jak Twoja córeczka a moja imienniczka się ma??;-)
sailor jesli mi w tym cyklu nie wyjdzie to chyba zakupie ten termometr z dwoma miejscami po przecinku i te testy. a co...jak szalec to szalec:-D
ale tak bardzo bym chciała miec prezent na urodzinki i na rocznice ślubu...eh...

reklama
Dzięki dziewczyny ale ja wolę patrzeć realnie a nie obiecywać sobie coś na co nie ma szans, nawet jakby szanse były ale małe... Za dobra jestem z matmy i rachunku prawdopodobieństwa żeby się oszukiwać.

bzibzioku to witaj klubie fanów placków ziemniaczanych. ja mogłabym nawet co 2 dni je jeśc. szkoda, że reszta rodzinki nie ma takiego samego zdania:-D

grzaneczko. jesli jesteś w ciąży, a termin @ masz na juz to kazdy test bedzie dobry:)

myniu tak mi przykro...teraz to już rozumiem czemu się załamałaś... niesprawiedliwośc cholerna na tym świecie jest:(
agnieszka to trzymam &&& żebyś tyle czasu nie musiała czekac na @. a powiedz mi jak Twoja córeczka a moja imienniczka się ma??;-)
sailor jesli mi w tym cyklu nie wyjdzie to chyba zakupie ten termometr z dwoma miejscami po przecinku i te testy. a co...jak szalec to szalec:-D
ale tak bardzo bym chciała miec prezent na urodzinki i na rocznice ślubu...eh...

eh kochana moja córeczka ma się dobrze taki łobuz mały broi ,chodzi i próbuje wszystkich ustawiać , na wszyskich krzyczy a potem chodzi i przeprasza :) ma milion pomusłów na godzinę :)a jak czasami rzuci jakimś hasłem to nie idzie się nie śmiać

Ostatnia edycja:
agnieszka ciesze się bardzo,że mała żywiolowa jest. takie dzieci są bardziej zapamiętywane i potrafią powalic haslami na lopatki. mój maz ma 9 siostrzeńców wiec wiem o czym mówisz. co mniejsze to genialniejsze:-D

grzaneczko trzymam && za pozytywny teścior. jutro muszę isc do pracy a Ty testowac bedziesz. nie wiem jak wytrzymię tą niepewnosc:-D

widzę że żyjecie tym jak ja :)
fajnie mi jest tutaj z wami serio dziewczyny dużym wsparciem jesteście dla mnie
ja spadam wlasnie na market boooo czegos pomidorowego mi sie zachcialo doslownie smak pomidydka mam w buzi.. ale głodna jestem... to juz nie jest głód delikanty jak juz to po prostu mnie ssie.. na całego...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry