reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Nenente jak dla mnie nie jest to cien cienia tylko jasna kreseczka,ale przeciez jestes dwa dni przet terminem @ wiec stad taki bladzioszek :tak:GRATULUJE Jak dla mnie jestes w ciazy :-)

Hej dziewczynki, gratulacje dla zafasolkowanych i trzymam kciuki za teściki. Ehh ale mi się dłuży do tego 28:-DObawiam się ze za bardzo się nakręcam, a dodatkowo jak teraz się nie uda to chyba marzec odpuszczam bo nie chce znów rodzić w grudniu:no:

Mgiełka ja mam termin @ na 3 marca ;/... Ale ja bym już teraz poszła do apteki i przetestowała ale gdzie tak szybko ;-). Też nie mam bólu piersi ale kręgosłup daje o sobie znać.

Hej dziewczyny nenete to nie cień to normalna jasna kreska wiec gratulacje :)

co do testów ciążowych dziewczyny nie wiem czy podzielicie moje zdanie ale kupowanie testu ciążowego o minimalnej czułości jest błędem a tym bardziej jak sie go kupuje i robi przed miesiączka nawet kilka dni. NIe każdy sie ze mną moze zgodzić ale moim zdaniem te testy oszukują i każna z nas po tych dniach płodnych ma jakieś tam odczynnik tego hormonu jak dobrze pamiętam taka sytuacje miała któraś z dziewczyn beta wyszła jej niska ale wyszła ale wystarczająco taka że własnie testy te najczulsze pokażą pozytyw a tydzien pózniej juz jej spadła i ciąży nie było i tylko nakręcamy się a potem mamy zawód....

Czarni testy robione przed terminem @ sa pozytywne bo dochodzi do zagniezdzenia zarodka ale tez czesto taka ciaza nie utrzymuje sie z jakis tam powodow i w terminie @ nastepuje krwawienie i wydalenie zarodka stad duzo kobiet nie wie ze bylo w ciazy...dlatego lekarze zalecaja robic testy ale w dzien spodziewanej @ lub po terminie ... Wiec zgadzam sie z Toba w 100% ;-)

Nenente oglądałam zdjęcia widać nawet bez powiększania i się przypatrywania. Od razu zauważyłam na pierwszy rzut. Gratulacje :-).

no ale myśle że robienie testów to sprawa indywidualna, jak ktoś jest taki niecierpliwy jak ja i zobaczy dwie kreski a potem przyjdzie @ to już na moje własne życzenie,
poza tym nie chce sie tłumaczyć, ale jakoś mam coś w tej głowie, że jak szybciej się dowiem bardziej będę o siebie dbać to nie spotka mnie to co w grudniu ;-(
oj mniejsza z tym robie testy bo najwidoczniej nie mam co robić haha
jeszcze raz gratuluje nenente

reklama
Do góry