reklama

Staranka od stycznia 2012.

Ehhh choróbsko się panoszy. bakterie jakieś nas atakują...mój małż wziął nowy tel na abonament i zachowuje się jak dziecko dłubie i dłubie w nim...dobrze,że przytulanki były...:-D

reklama
Kochane a ja mam zapytanie do Was w sprawie temp. Bo trzeba mierzyć o tej samej porze by była prawidłowa ale czy jeżeli np mierzy się ją o 6 rano a w jakiś dzień człowiek obudzi się o 4 czy 5 rano, ale nie wstaje tylko dosypia do tej godziny 6 i wtedy mierzy to ta temp jest wiarygodna czy powinno się ją zmierzyć o tej 5 przykładowo????????????? Tak się zastanawiam bo przecież czasem tak bywa, że się człowiek przebudzi czy coś tam.

Faceci są jak duże dzieci , więc nie ma co im się dziwić kochane :)

wiecie co dziewczynki, może się to wydać Wam dziwne.. ja to czasem poprawiam sobie humor czytając wątek ze wspomnieniami dziewczyn z porodów. Nie mam dołka, że one już urodziły swoje skarby a ja nie mam jeszcze dzieci, wręcz przeciwnie-uwielbiam te historie, są takie piękne, nie naciągane, to jest prawdziwe życie..,np. https://www.babyboom.pl/forum/kwiecien-2012-f420/opowiesci-z-porodowki-bez-komentarzy-57814/
jeszcze jedno, tak mi się przypomniało ;) - moja przyjaciółka wyszła za mąż jak miała 19 lat, przez 13 lat nie udało się jej zajść w ciążę.. i wiecie co - udało się im począć dziecię w moją i mojego męża noc poślubną!:-D:tak: ha ha

Witajcie.
Od godziny czytam, co od wczorajszego wieczora przybyło, a w tym czasi kolejne strony dochodzą.
Ja dzisiaj padam, przeszliśmy 24 km po górach i w deszczu przemoczeni do suchej nitki, ale jaka satysfakcja.
Nawet nie miałam od ranu czasu sprawdzić co ze śluzem i szyjką. Ale jak na mnie to za wcześnie na owulację powinna być dopiero koło czwartku-piątku więc jakoś się nie przejmuję.

Myniu Ty to się masz ostatnio z tymi przejściami, trzymaj się!
Królewna - nie spiesz się za bardzo z tym rozpoczynaniem nowego cyklu jeszcze może się coś pozmieniać
Mgiełka przykro mi z powodu @
Sailor - no to szybko Ci pozytywny test wyszedł myslałam, że będziemy gdzieś mić koło siebie owulkę ale ja tego nie sprawdzę bo nie wzięłam w bieszczady testów, więc pozostaje poczekać do jutra wieczora.

No i z tego wszystkiego zapomniałam komu co jeszcze miałam napisać...
Teraz już sobie leżę na łóżeczku i próbuję dojść do siebie po niesamowicie sycącej obiadokolacji

Dziewczyny macie jakiś pomysł co można zrobić na romantyczną kolację? Bo ja ostatnio ze swoimi pomysłami mam problemy ;)

Dziewczyny ja nadal mam krew, to chybs jednak okres bedzie.....
Doradzcie mi czy mam odstawic luteine juz?? Bo mialam braz 10 dni od 16dc czyli zostalo mi jeszcze 3 dni... Co mam zrobic?

Kochane a ja mam zapytanie do Was w sprawie temp. Bo trzeba mierzyć o tej samej porze by była prawidłowa ale czy jeżeli np mierzy się ją o 6 rano a w jakiś dzień człowiek obudzi się o 4 czy 5 rano, ale nie wstaje tylko dosypia do tej godziny 6 i wtedy mierzy to ta temp jest wiarygodna czy powinno się ją zmierzyć o tej 5 przykładowo????????????? Tak się zastanawiam bo przecież czasem tak bywa, że się człowiek przebudzi czy coś tam.

Faceci są jak duże dzieci , więc nie ma co im się dziwić kochane :)

Karola, tu dziewczyny zawsze piszą, że zaburzona jak wstają w nocy siusiu np... Ja wstaję prawie każdej nocy i nie licząc bierzącego wykresu, moje wykresy sa bardzo ładne. Nie zaburza mi to niczego. Zasada jest generalnie taka, że powinno sie mierzyć temp po minimum 3-godzinnym wypoczynku, mniej więcej o tej samej porze z wahaniem półtoragodzinnym. Jeśli zdarza Ci się wstawać raz później raz wcześniej niż Twoja ustalona godzina to oznacza to 45 minut wcześniej i 45 minut później. Mi się nigdy nie zdarza później mierzyć więc całe te półtorej godziny biorę sobie na "przed moją godziną". Mierzę o 6:10 i jeśli w nocy obudzę się przed 5 to idę siusiu, wracam szybko do łóżeczka i nie przejmuję się tym, a jeśli obudzę się po 5 to po prostu mierzę wcześniej przed wstaniem. Natomiast co do obudzenia się bez wstawania to w ogóle nie ma problemu. Dopóki nie wstaniesz, a obudzisz się tylko na chwilę to nie ma to znaczenia.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry