Sailor_Moon
Czekamy na Ciebie fasolko
Ehhh choróbsko się panoszy. bakterie jakieś nas atakują...mój małż wziął nowy tel na abonament i zachowuje się jak dziecko dłubie i dłubie w nim...dobrze,że przytulanki były...

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
Kochane a ja mam zapytanie do Was w sprawie temp. Bo trzeba mierzyć o tej samej porze by była prawidłowa ale czy jeżeli np mierzy się ją o 6 rano a w jakiś dzień człowiek obudzi się o 4 czy 5 rano, ale nie wstaje tylko dosypia do tej godziny 6 i wtedy mierzy to ta temp jest wiarygodna czy powinno się ją zmierzyć o tej 5 przykładowo????????????? Tak się zastanawiam bo przecież czasem tak bywa, że się człowiek przebudzi czy coś tam.
Faceci są jak duże dzieci , więc nie ma co im się dziwić kochane![]()
Dziewczyny macie jakiś pomysł co można zrobić na romantyczną kolację? Bo ja ostatnio ze swoimi pomysłami mam problemy![]()
Dziewczyny ja nadal mam krew, to chybs jednak okres bedzie.....
Doradzcie mi czy mam odstawic luteine juz?? Bo mialam braz 10 dni od 16dc czyli zostalo mi jeszcze 3 dni... Co mam zrobic?