reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
czesc dziewczyny
byłam u lekarza przebadał, osłuchał, powiedział że najprawdopodobniej to wirus jakiś, że jak ciąża jeszcze nie wiadomo czy jest to mam dbać o siebie, wziełam gripex o zgrozo i już troche lepiej tylko oczy pieką ale głowa już tak nie boli ,
ehhh
czarno widzę bycie w ciąży powiem wam szczerze, wydaje mi się że przez tego wirusa wszystko przepadnie,
ehhh no ale w niedziele zatestuje
narazie zmykam gołąbki robić cmok'

jejku anna ja nie chciałam żebyś to tak odczytała jak widze jesteś mężatką twój mąż pracuje i dajecie sobie rade i nie wazne czy masz lat 13 czy 30 ważne że stanęliście na wysokości zadania i wiecie co macie robić tworzycie normalną kochajacą sie rodzine a co innego to co wczsniej opisywałam on po 30 i to grubo niepracujacy pijący w dupie wszystko majacy ona młoda bez perspektyw paląca nie wiem czy pijaca w dupie też wszystko majaca i robią soie dzieci bez opamietania to jest przesada i nawet jak masz te 13 lat nikt nie bedzie tobą gardził ja jak zaszłam w ciąze to 2 miesiace przed20 urodzinami i też urodziłam jeszcze jako 20 latka i jestem z tego bardzo dumna :tak: a to że wpadka to co ale popatrz teraz na nią i zobacz jaka jest to piękna wpadka

reklama
He przeglądając Facebooka natknełam się na pytanie "mamy o której urodziły się wasze pociechy " :)
no własnie dziewczyny posiadające już dzieci o której miałyście przyjemność powitać swoje skarby :)
Ja Oliwkę w poniedziałek 4:04 rano :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry