Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
no w naszym przypadku to ze sie wstrzymalismy akurat zaskutkowalo i w piwrwszym przypadku i jak widac teraz ..... moj ma chyba slabe zolnierzyki jak byloco dwa dni w dni owulacji to nic..... a wystarczylo raz a pozadnie ( przez kilka dni mielismy fochy)
ja mam @ 7 dni potem 4 dni trzeba przeczekac ... i mozna dzialac ale to w moim przypadku ehehehhehe
agacynda puki co to strasznie bola mnie piersi ,sutki i sa bardzo nabrzmiale, mam wzdecia brzuch sie taki wiekszy zrobil,bole glowy lekkie ale sa narazie codziennie , noi sluz mam go dosc duzo caly czas uczucie ze jest mokro, lekkie bole podbrzusza
No mnie okropnie bolą sutki, tak że koszulka mi przeszkadza (jeśli kiedykolwiek mi się to zdarzało to dzień przed @), też mnie głowa pobolewa, śluz też dużo i mokro ale o dziwo brzuch mnie często nie boli. Raz w ciągu dnia... No i zgaga. Ale nie nakręcam się, że to objawy ciążowe, bardziej tłumacze sobie, że to przed @... :| AAAAA... no i troszkę mi się schudło... prawie 2 kg.