reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staranka od stycznia 2012.

Hahaha Myniu tak! W kupie cieplej hehehehee
A ja dzisiaj siedzialam na kasie przy samych drzwiach i chyba sie przeziebilam.. Buuuuu

reklama
to ja Karola poproszę za te II kreseczki:tak:
ale jaka to pielgrzymka do częstochowy teraz???
Przecież jest w sierpniu ta główna pielgrzymka

Cóż po tych naszych temp widac,że wiele czynników na wpływ na temperaturkę i pojawiają się zakłócenia...

:-D
Sailor po moich temp to widać, że nic nie widać;-)
Dziewczyny, a wypada, którejś owulacja w Euro? Co wtedy zrobicie, żeby odciągnąć męża od TV?:) Ja akurat nie mam tego problemu bo my i tak odciągnięci od siebie ale współczuję jak którąś to spotka:)

Ostatnia edycja:
My będziemy akurat wtedy na rejsie, a mój mąż się piłką nie interesuje kompletnie, już szybciej ja chce jakiś mecz oglądać. A zazwyczaj włączamy na sam koniec, żeby zobaczyć wynik:)

Hahah masakra... jeszcze nie wiem jak mi to wypadnie bo nawet nie patrzyłam... ale mów mąż to mimo iż meczy nie ogląda to będzie w samym centrum ... można rzec, że przy samym boisku bo jest policjantem i będzie na stadionie :( więc chcąc nie chcąc go nie będzie bez znaczenia co bym zrobiła :( ale myślę, że do tego czasu to my już II kreseczki zobaczymy i będzie luzik :)

Mynia nie ma problemu :)

Hahah masakra... jeszcze nie wiem jak mi to wypadnie bo nawet nie patrzyłam... ale mów mąż to mimo iż meczy nie ogląda to będzie w samym centrum ... można rzec, że przy samym boisku bo jest policjantem i będzie na stadionie :( więc chcąc nie chcąc go nie będzie bez znaczenia co bym zrobiła :( ale myślę, że do tego czasu to my już II kreseczki zobaczymy i będzie luzik :)

Mynia nie ma problemu :)

To pomijając owulację i staranka pewnie będziesz się stresować. Mojej koleżanki narzeczony jest policjantem i zawsze obstawia mecze a ostatnio był przy tych zamieszkach na Placu Trzech Krzyży w Ww co były 10 czy 11 listopada. Ona to ma nerwy... Współczuję, żonom policjantów

reklama
Do góry