Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Sihaya, koniecznie przyślij zdjęcie Mój blondyn na razie nie ma miłości ale też jeszcze go nie wykastrowałam więc może i lepiej. On jakiś mało zainteresowany, na szczęście nie znaczył nawet terenu chociaż ma już 9 miesięcy.
Lenka mi się podoba z Twoich imion
Dziewczyny nawet nie wiecie jak wam zazdroszczę tych kotków. Mam koleżankę,która ma dwa mogłabym u niej siedzieć całe dnie uwielbiam przynosić im cos dobrego są super i takie mądre.
Myniu ja sie zastanawiam czy mi to clo owulki nie przesunie bo zazwyczaj późno mam.
Troche sie przerazilam tego bolu bo nigdy nie mialam az takiego :-(
Ciekawa jestem co z moja tepka, skoro dzisiaj taki spadek i juz po owu to jutro powinno skoczyc... zobaczymy poki co uciekam spac bo jakos strasznie oczy mi sie kleja
Sailor, mój jak nabroi i go pokrzyczę to w nocy przychodzi się przytulać Kładzie mi się na brzuchu albo na piersiach, łepek na mojej buzi i czasem liże mi nos A najśmieszniejsze jest jak łapkami obejmuje moją twarz Kochana z niego bestia, poza tymi momentami kiedy niszczy mi kwiaty
Na clo ja się kompletnie nie znam, Ty zawsze miałaś owu koło 18 dnia prawda? A jak clo przesunie to wtedy owu nie trafi Ci w Bieszczadach?
chyba usunęłam zdjęcie randkowe a niech to...:/ jak ja to zrobiłam?!:/ ale się zezłościłam na siebie...
i w ogóle coś mój tel nie chce współpracować z laptopem... będę musiała jakoś posiedzieć nad tym, póki co znalazłam na kompie jedno zdjęcie kici... w ramach rekompensaty za to co miało być