reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Mynia już kiedyś chyba wklejała zdjęcie.. chyba, że coś pomyliłam;)
Sailor a kiedy Wy w te Bieszczady się wybieracie?
Ja dziś tak o Bzibzioku rozmyślałam, że pewnie sobie żegluje w ciepełku... coś pięknego:) ciekawe czy z fasolką tzn sardynką wróci;)

Sailorka, w takim razie trzymamy kciuki, żeby się przesunęła owu. Zaraz wstawię jakieś śmieszne zdjęcie Fiśka:)
Sihaya, kupiłam nawet dwa testy:) Drugi bo jak wyjdzie mi negatywny jutro to i tak nie uwierzę i zrobię drugi za kilka dni a ja wyjdzie pozytywny to tym bardziej będę chciała powtórzyć.

cześc kobietki:* mi jakoś dziś dzień cały w bólu mija. teraz jest jeszcze gorzej!!! tak mnie bolą jajniki!!! prawy więcej, już mi niedobrze z tego bólu.
jestem załamana!!! mialam iśc w środę do ginki a ty dowiaduję się, ze w tedy jej nie ma urlop sobie wzięła:wściekła/y: i dopiero za 3 tygodnie mogę iśc na wizytę:-( myślałam, że coś na wyregulowanie okresu dostanę. a teraz to mogę czekac na @ do usr..... śmierci!!!!

witam nową staraczkę:tak: sorki zapomniałam jaki masz nick:eek: bardzo Ci współczuję tych przejśc. tulę mocno. brak nam teraz lekarzy z prawdziwym powołaniem, a tym samym efekty tego muszą znosic pacjęci

AGNIESZKA Ty też masz ładną tempkę:tak: oby oby się udało. zasługujesz na to
KROLEWNA skoro @ się rozkęciła to przynajmniej wiesz na czym stoisz. teraz bedziesz walczyc o bliźniaki:-D też bym chciała bliźniaki
SAILOR Ty to wiedziałaś jak urlop zaplanowac. będzie luz blus i dzidzia:) a nawet życzę dwóch;-) mnie też się imię Lenka podoba. mnie się to wogóle dla dziewczynek duuuużo imnion podoba. Laura i Oliwia (to akurat mojemu się nie podoba:wściekła/y:) Maja baaardzo mi sie podobało ale teraz kuzynka za płotem nazwała tak córeczkę. a mojego faworytka to Wiktoria. a chłopiec eh... mnie sie tylko podoba Wiktor, Igor i Bartosz. mojemu oczywiscie nie:-D
SIHAYA piękna kicia, ja już na dniach będę miec szczeniaczki. nawet suni sie udało zaciążyc a mnie nie:-D
MYNIU trzymam && za II krechy. myślałam, że juz po teście jesteś a tu taka niespodzianka. będzie dobrze:)
PUSZKA GRATULACJE!!!!!!!!!!!! NIE MARTW SIE I ODPOCZYWAJ:*

My z W tez się pomału wszystkiego dorabiamy, ak fajnie jest. wie człowiek ile w to wszystko pracy włożył. tez chciałam, żeby było wszystko tak jak mi sie marzy. mojemu to było wsio obojetne więc miałam rekę wolna:-D
miłej nocki życzę:*

S7301364.jpg
Tu jest dostojnikiem:) Ale wkleję jeszcze jakieś smieszne:)

reklama
ale Wam fajnie z tymi wyjazdami... my dopiero na sierpień planujemy ale najpierw muszę się do kadrowej uśmiechnąć żeby wyliczyła mi czy mogę 7 czy 8 dni mieć urlopu.. jak się uda i będzie kaska to znów uderzamy do chorwacji:) tam to bym mieszkać mogła:)

o jaki ja przystojny kocurek jestem:] :)

Do góry