reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staranka od stycznia 2012.

Hej dzewczynki

Mynia szkoda że @ przyszła ale nowy cykl nowe nadzieje

Mgiełka odpuście, nie zabezpieczajcie się, kochajcie się kiedy chcecie, bez patrzenia na tabelki, wykresy,terminy itp. a fasolka będzie i zaraz się nam będziesz chwalić dwiema kreseczkami:tak:
ta recepta tyczy się każdej z nas więc zapamiętajcie i stosujcie :-p

Agnieszka trzymam mocno kciuki może tym razem nie będziecie długo czekać na dwie kreski mocno zaciśnięte &&

Młody wytransportowany do przedszkola, ja po śniadanku i nadrabiam zaległości na BB a później sprzątanie czego nie lubię:zawstydzona/y:

pozdrawiam Was cieplutko

reklama
ehh dziewczyny idę po test za chwilkę, czekam tylko na teściową i idziemy do miasta muszę tylko jakoś kupić wykombinować żeby sama do apteki wejść bo nie chce zeby wiedziała ze test kupuje

W ogóle jak wydą II kreseczki to powiemy wszystkim trochę później

oj zonqa jaka ty jesteś mądra i realistka
niestety ja taka nie jestem! spinam się bo sie faszeruje lekami żeby była dzidzia, spinam się bo 5 miesięcy temu poroniłam i tęsknie... spinam się bo męża mam tylko na weekendy, spinam się bo nie mam co zrobić z dzieckiem w wakacje rodzice nie przyjadą będe szukać opien\kunki na lipiec bo przedszkole zamknięte, spinam się bo umowa na czas określony się kończy a bez umowy o drugim dziecku nie pomyślę !
i poczekaj wyłączę te wszystkie problemy i myśli i już napewno ale to napewno przestanę się spinać!

przepraszam za sarkazm ale dziś mam gorszy dzień i dziś nie będę się gryzła w język!

wiecie ja tez bym chciała zatrzymać to w tajemnicy, ale rodzicom musimy na pewno powiedziec bo będe chciała wrócić do pracy z wychowawczego zaraz jak sie dowiem
ale tak reszcie rodziny to raczej nie b ęde mówić aż nie bedzie widac

mgiełka wiesz co takie marudzenie i spinanie sie nic nie da, jakbyśmy tak myślały to większość z nas znalazłaby takie powodu dla których juz teraz musi być w ciąży, a co mają powiedxzieć pary które starają się od lat ??

Ostatnio edytowane przez moderatora:
my nie mówimy bo jak ostatnio powiedzieliśmy rodzicom że będzie dzidzia to na drugi dzień milion telefonów od ciotek, babci mówię wam
moja mama i teściowa to tajemnicy nie potrafią dotrzymać :p

reklama
:tak: powiem rodzicom bo z nimi mieszkam. Jeżeli bardzo będę miała mdłości to pójdę na zwolnienie i wszyscy w pracy będą wiedzieć ale wtedy to już mówi się trudno.

Do góry