reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
hahahahah bo na ślub trzeba sobie najpierw zarobić Myniu hehehe :-)

A my tam bez zarobienia planujemy :) byleby na obrączki starczyło:) i jakąs białą kieckę, nie musi byc koronkowo tiulowo jakaś tam:) ja i wesela nie chcę:) No ale niestety ślub nawet skromny też kosztuje troszkę...

Czytałam o tych moich jajnikach i jest napisane żeby zajść w ciąże do 25 r.ż. bo później już są marne szanse na dziecko. Także trzeba się streszczać ;P.

No weź mnie nie denerwuj... :) Gdzie tak wyczytałaś? może mniejsze ale z tym, że marne to chyba przesada. A w ogóle to z punktu widzenia ukształtowania miednicy to najlepiej jest rodzić 21-22 lata więc i 25 to już za dużo... czyli jednak to, że dziewczyny w średniowieczu wychodziły za mąż mając 14 lat nie było takie głupie. Musiały zdążyć 6 dzieci do 22 urodzin urodzić a potem umierały w wieku 30, góra 40 lat... no ale świat się zmienia... Żyjemy dłużej, rodzić też możemy później

kurde dziewczyny nic mi sie nie chce
a czemu oeparol ktoś pisał że zacznie brać dopiero od ostatniego dnia miesiączki, ja zaczęłam od pierwszego ale jedną tabletkę 3 razy dziennie
coś mi dieta nie wychodzi
ehh waga stoi i to w bardzo złym miejscu
dopakowałam piwskiem wczoraj i cały dzien jedzenia dietetycznego psu w dupę

witam wszystkie :)
kurcze u mnie dzisiaj leje od rana ,a w nocy była taka burza ze musiałam małą do nas do łóżka przenieść bo się bałam,że się obudzi i przestraszy

Ale wczoraj piękny meczyk był, chłopaki kawał dobrej roboty zrobili :)

Myniu na forum o pcos lekarz odpowiadał dziewczynom na pytania. Ale ja tez bym tak chciała. Dziewczyny, które brały duphastone bardzo szybko zaszły niektóre po pierwszym cyklu:szok: a inne po 2 lub 3. Ja narazie mam duphastone czyli pełna optymizmu jestem. Ale wszystko się okaże w przyszły piątek. Mam ndzieje, bo Paweł ma imieniny 30 i bym chciała zaprosić na spacer i dać mu malutkie skarpetki w pudełku ;-).

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry