Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
rozwaliłaś mnie tym tekstemjak to mówią moi znajomi "najpierw wchodza moje cycki, a później ja":-)

ja tez mam duuuże cycki
rozmiar miseczek to zauważyłam zależy od firmy. ja raz przymierzałam F, G, H, I, J wiec też mam się czym popisac
po schudnięciu mi zmalały bo było większe pewnie ze 2 rozmiary. i nic nie moge na siebie kupic bo pod biustem mam 70-75
masakra to jest jakaś. ale ja nie wygladam, żebym takie duże miała
nie wiem jak to jest ale czasem się dziewczyny dziwia, że takie rozmiary noszę. boże żeby w ciąży nie urosły za duzo bo bedę miec za stanik dwa namioty.......
rozwaliłaś mnie tym tekstem
jak już o cyckach mowa...Wedle moich obliczeń na podstawie tabelki, jaką kiedyś znalazłam, obecnie noszę miseczkę FF (kiedyś D), ale jeśli się wybiorę do brafitterki, to pewnie jeszcze rozmiar wzrośnie. Oj mam co dźwigać... Chciała bym mieć mniejsze...chciałabym, chciała...