• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staranka od stycznia 2012.

Czesc Kochane:*
ja chyba calkowicie juz podupadlam na psychice. ciagle tylko placze:( nawet nie chce mi sie temperatury mierzyc.
chyba odpuszczam sobie staranki na jakis czas. jedyne czego chce to urlopu by zaszyc sie gdzies jak robinson na odludnej wyspie i juz stamtad nie wrocic.zycze wam owocnych staranek:*
Czarnooczko, może rzeczywiście odsapnij troszkę a zobaczysz, że ochota na staranka wróci już po kilku dniach, tak jak miała nasza Mgiełka. Czasem wystarczy na jeden dzień odpuścić żeby się na nowo wszystko w główce dobrze ułożyło i wróciły nowe siły:) W każdym razie my Cię tak łatwo od nas nie uwolnimy :) nawet na brzuchatym forum będziemy na siebie skazane, taki już nas los :)
Agnieszko, ja na razie kupiłam najtańsze firanki z Ikei, na sporo rzeczy nie będziemy mieli aksy na początek ale ważne, że ściany już własne:) Będzie na czym spać i gdzie odpocząć. Łazienkę mam już zrobioną, zostało jeszcze tylko do zamontowania lustro i oświetlenie. I to jedyne pomieszczenie w mieszkaniu, które będzie na razie miało swój ostateczny kształt :) W sypialni będzie stare łóżko, szafę kupimy tymczasową z ikei bo na razie na wnękową zabrakło kaski. A w salonie to w ogóle będą pustki :) Ale i tak nie mogę się doczekać :) Już za tydzień w niedzielę będę do Was pisać z nowego mieszkania. W sobotę muszę zwolnić to mieszkanie więc pod koniec tygodnia zacznę po pracy powoli przewozić graty.

reklama
hej dziewczyny ale tu cisza myślałam,że będę czytac i czytać a tu mało co. U mnie ciag dalszy plamień więc to już napewno okresowe. Siknełam sobie na test ot tak dla zasady i lipa :-) czyli @ puka do drzwi.

Królewno co tam u Ciebie kochana? Mam nadzieję,że się nie poddajesz :tak:

Czarnooczko pocieszam się tym,że idzie ku dobremu skoro owulka szybciej była i skok widoczny a nie ledwo drgnięcie jak w dwóch poprzednich cyklach.. Tylko myślałam,że z rana @ dostanę lub w nocy a tu dalej plamienie...ale @ będzie bo tempka poszybowała w dół co prawda nie pod linię ale jednak.

dziewczyny mam owulkę dzisiaj , jest śluz :DD
w końcu bo już myślałam że sie nie doczekam

Sailor szkoda że @ idzie

Myniu ja też nie będę miała od razu wszystkiego zrobionego w nowym mieszkanku ,ale to nie ważne , wazne że u siebie :)

Ostatnia edycja:
Agnieszko fajnie że w końcu Ci się pokazało to białko najgorzej tak czekac a swoją drogą późno Ci ta owulka wyszła :tak:
Chcciałabym się jeszcze troszkę połudzić ale nie ma się czego złapać :-D

Bylam z moim A poogladac pierscionki... Ten co znalazlam z apartu na zywo w ogole mi sie nie podoba wiec szukamy dalej... Nie bedzie statusu "zareczona z..." w tym tygodniu.

hej
ja na chwile
@nie mam nadal
dzis temp 36,9 a zaraz za chwile 36,78 wiec nie wiem, wpisalam pierwsza
test kupilam ale nie bylo nigdzie tych czulych wiec zrobie rano ale jakos watpie...
nadal mam slisko wilgotno i czasem taki bialy geesty sluz

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry