Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
No niestety samo się to nie robi, trzeba codziennie coś wpisaćocho to juz czuje ze ten wykres to nie dla mnie.....chyba jestem totalnie nienadajaca sie do pomiarow, i notowania....nie wiem czemu ale myslam sobie ze moze on sobie sam bedzie wedrowal po tej siatce a ja bede tylko na niego patrzyla????
![]()
Agnieszko taki zębaty ten twój wykres jak mój kiedy nie zbijałam prolaktyny. Dziewczyny spece od npru od razu mi powiedziały,że to się nazywa wykres zęby rekina czy jakoś tak i prolatyna. Ale ty chyba badał prolaktynę i było ok? Bo nie pamiętam.
Myniu to Figielek będzie miał gdzie poszaleć :-) i oszczędzi CI wczesnoranne pobudki
Pyscku bardzo mi przykro. Babcia na pewno się będzie tobą opiekować. Na zawsze zostanie w twoim sercu, jest teraz szczęśliwa i nie cierpi już.
Własnie Die_perle postanowiłam zainspirowana Tobą nazywać S. moim Niemężem![]()
a dziś zrobiłam już lazagne bo mąż na 12 do pracy szedł. dostałam przepis od koleżanki na lazagne z miesem i szpinakiem. mówię Wam pychotka!!!