reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staranka od stycznia 2012.

Sihaya może masz i rację, że moja owulacja czeka na lepszą dyspozycję męża, ale właśnie zrobiłam test owulacyjny, którego w tym miesiącu miałam nie robić i kreseczka testowa wyszła zdecydowanie ciemniejsza niż kontrolna, czyli owulka za rogiem.
No zobaczymy jak nam pójdzie, bo Grześ dalej strasznie smarka i mówię do niego Ty "smarkaczu", chociaż starszy ode mnie 5 lat:-)
Byłam u fryzjera, włosy znowu skróciłam, więc będzie łatwiej w te upały.
Ja chyba jutro na obiadek też jakąś sałatkę zrobię. Wczoraj się chwaliłam, że ja to objawów owulacji żadnych nie posiadam, a tu jak w nocy zaczął mnie prawy jajnik boleć tak do tej bory kuje jak nie wiem co...
Ale pijemy winko poobiednie, temperatura już znośniejsza więc jakoś mi się humorek poprawił.
No i jakoś tak Myni tu brakuje, co ona się tak długo przeprowadza??
A, no i u mnie też grzmi od 3 godzin i co jakiś czas przechodzi deszczyk lub grad.

reklama
u mnie burza był wczoraj w nocy i przedwczoraj i to taka ostra

Zonqa sikanie to dobry znak :-)

wiecie co ja mam dziwny sluz niby biały ale rozciągliwy tak jak na owu
cos mi się popieprzyło w tym cyklu

No dobry wieczór Dziewczyny :-)

Myni jeszcze nie ma... Hmm... miała być do wtorku, więc gdzie ona? :p

Zonqa dalej trzymam kciuki za Ciebie. &&&&&&&&&&&&&&&

Margotka nowy cykl, tylko się cieszyć przyjemnością jaka Cię czeka :-)

Mgiełka bez podłamań ;-) Już o tym rozmawiałyśmy. :*

A mi się dni płodne zaczęły. piękny płodny śluz ;-) ale wstawanie o 5 rano daje się we znaki wieczorkiem i nie mam na nic siły hehe ale jak mus to z ochotą ! a cooooo :-D

Zonqa sikanie to dobry znak :-)

tylko pytanie czy to nie jest efekt większego pochłaniania wody

Daj przepis moze ja jutro zrobie
Ale to danie kolacyjne czy obiadowe??

Line w zależności jakie dasz dodatki to może być danie obiadowe lub kolacyjne. Na obiad daje to z frytkami bądź ryżem i surówką a na wieczór raczej z sałatą jakąś. A co do przepisu to poszukaj takiego który ci podpasuje bo jest wiele i z różnymi przyprawami więc musisz już indywidualnie pod siebie dopasować.

hej kochane istoty :) jutro bede testowala tescik lezy przy łóżeczku ,Kamil w domu juz jest wiec jutro sadny dzien...

kurcze @ brak a mnie brzuch boli ale zastanawiam sie jak powinien bolec brzuch w poczatkowej ciązy:confused2: bo mnie to tak ponizej pepka, i czasem tak jakby w pachwinach bolal.. ciezko to opisac :zawstydzona/y:.. i troche sie zmartwilam bo sluzu nie ma tzn jest uczucie wilgotnosci, a poza tym ani piersi nic ani mdlosci...
w nocy mialam straszne uderzenia gorąca i dzis w ciagu dnia tez i teraz na wieczor znow ,..

agnieszka postaram sie ..hehe ..kurcze tak sie zastanawiam moze "glupawki" dostaje nie wiem:zawstydzona/y: ale hmm bole mam od ponad tygodnia a teraz one sa tak jakby slabsze.. ale sa chyba nawet po czesci przyzwyczailam sie do nich , dzis np przy zmianie pozycji przez chwile w srodku mnie no wiecie hehe (nie wiem jak to napisac) zakuło mnie hmm ale przeszlo ..
ciekawe jak dlugo trwaja bole na poczatku ciąży

reklama
a ja mam dostać @ w piątek... pewnie przyjdzie, bo mam trochę sucho i rwą mnie jajniki na zmianę, bardziej prawy, a lewy promieniuje do kolana. Dwa tygodnie temu mocno się przeciążyłam i wysiadł mi kręgosłup, on też boli, ale to pewnie jeszcze resztki przeciążenia. Może te jajniki, to nie jajniki tylko też resztki przeciążenia. Eh... można zajść w ciążę nie wierząc że się uda? to jest dla mnie tak nieosiągalne, że boję się, że sama to od siebie myślami oddalam...
Oprócz tego piersi bez dolegliwości, brzuch piłka ale chyba z przytycia... A spać mi się chcę pewnie od zmiennej pogody. W tym miesiącu mam mieć monitorowany cykl. Biorę Duphaston 16-25 (cykle mam 25dniowe)

dopiszcie mnie proszę do listy! :)))))))

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry