reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Hehheeh jak to mój A mówi ''temperamentos'' hehehe dobraliśmy się normalnie jak w korcu maku. A najlepsze jest to, że żadne z nas nie pochodzi z tej miejscowości, w której mieszkamy. ja rodowita Zielonogórzanka a mój A z wiochy spod wrocka... a mieszkamy 70 km od Wrocławia i tu się poznaliśmy.
i on się tu przeprowadził w 1997 a ja w 1999 :d

o zgrozo!!... chyba nie ma nic gorszego jak podchodzić do tego jako obowiązku, brrr.. zwłaszcza jeszcze przed ślubem heheh...;)
a na weselu udanej zabawy:) też bym na jakieś poszła, a tu jakiś przestój mamy i nic się nie szykuje.

ja już uciekam do podusi, poczytam jeszcze i do spania- trzeba zebrać siły na jutrzejsze harce z dzieciaczkami;)

No właśnie czasami mam wrażenie, że przy staraniach u niektórych kobiet to obowiązek. a ja się bawię i to świetnie !! :-)
a kiedyś Wam mówiłam do kogo idę na wesele, do swojej przyjaciółki. żaliłam się Wam, że ja miałam być pierwsza hehehe ;-) ale spoko, już mi przeszło, to był impuls. teraz jestem szczęśliwa, że wychodzi za naprawdę bardzo fajnego faceta i życzę im mnóstwo szczęścia.
Dobranoc Sihaya :*

AGACYNDA no to jak nic przeznaczenie was dopadło. ogromna strzała amorka:) a teraz czas żeby Twój A coś ustrzelił:-D ja tez ide na wesele 21. nie wiem jak to bedzie, ciagle mi sie spac chce. zebym nie zasneła za stołem bo wstyd bedzie:-D

SIHAYA dobranoc:*

tez zmykam bo jutro do pracy a poza tym cos mnie muli:baffled:. trzymajcie sie kochane:* dobranoc

Witam o poranku:) Dziś ja pierwsza ale musiałam Wam napisać o dręczących mnie myślach...
Wczoraj tempka dość ostro spadła w dół (wiem, że nie poniżej linii ale jednak, a patrząc na poprzednie cykle takie spadki zawsze zapowiadały @) no a dziś mierzę znowu a tu 36,9:| przed chwilą(po wstaniu,śniadaniu i godzinę później od pierwszego pomiaru) zmierzyłam ponownie i ku mojemu zdziwieniu wcale bardzo nie spadła, bo jest 36,8:| no i co ja teraz mam myśleć niby??? wczoraj byłam już pogodzona z nadchodzącą @ a dziś takie kuku:|
tutaj macie wykres: Obserwacja cyklu - enpr.pl

miłego dnia wszystkim życzę!:)
ja to się będę dziś biła z myślami tylko:/

Ja myślę, że to mogła być implantacja... :) Poczekałabym do jutra na rozwój wypadków i testowałabym na Twoim miejscu. Trzymam kciuki! :)

reklama
Do góry