reklama

Staranka od stycznia 2012.

mgielka2008 Zdrowiej kochana!!
agnieszka116 Kochana!! Zadzwon do przychodni,niech Cie jakis lekarz przyjmie. Niech Ci bete zrobią na cito.żeby było wiadomo co sie dzieje.Trzymam kciuki skarbie!!!!
klaudyna31 Witaj!! Rozgość się tu u Nas. Co jak co ale zrozumienie tutaj znajdziesz. Z nami raźniej;D

A u mnie temperatura znowu w góre. Zadziwiająco w góre:szok:Nigdy nie była powyżej 37' a tu taki "wynik'

reklama
Agnieszko trzymam mocno kciuki.
Ja wykonałam trzy testy, które stwierdziły jednoznacznie jedną krechę także na pewno mi się nie udało. Już wzięłam duphastone na wywołanie ale nadal czekam zawsze miałam od razu a teraz jakoś się ociąga. Pozdrawiam.

plamienia już nie ma to było takie jednorazowe, później pójdę do przychodni tam jest taka moja położna ona mnie weźmie o lekarza od razu jak oczyiście jes

brzuch mnie nie boli nic innego mi się nie dzieje

Ostatnia edycja:
Noelle cześć. Staramy się, staramy i to z całych sił.
A ja dzisiaj pół dnia urlopu wzięłam i lecę do Oliwci a później do Antosia bo mój jeszcze go nie widział. A jak byłam we wtorek to już go przebierałam i kąpał. Słodziak mały.

agnieszka116 generalnie to może być wszystko,ciężko powiedzieć bez wizyty u lekarza,dlatego też mam nadzieje ,że uda Ci się załapać na wizytę.
Poza tym może wcale nie ma co sie martwić?moze sie okazać ,że to jedno z tych częstych i niegroźnych krwawień na początku ciązy.No wiesz spowodowane np.implantacja zarodka, Tym bardziej ,że tego nawet krwawieniem nazwać nie można,raczej plamieniem jak sama mówisz.
Trzymam mocno kciuki!!!
Anke24 prawda,że słodkie takie maluchy:D niedługo i my wszystkie takich sie dorobimy:D

reklama
Agnieszko wiem,że jestes zdenerwowana. Ale jesli to faktycznie wczesna ciąża to spokój tu duzo pomoże. Nerwy tylko moga pogorszyc sprawe. Trzymaj sie kochana. Plamienie jest niewielkie, i juz chyba mija.Może to faktycznie tylko implantacja zarodka? wyczytałam,że takie plamienie może byc miedzy 12-17 dniem od zapłodnienia. to sie chyba łapiesz w te granice?
Byleby do 14

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry