reklama

Staranka od stycznia 2012.

jestem
maż przyjechał i nie mam na nic czasu, u mnie nie ma co gratulować czekam na @ jeszcze od dwóch dni mnie w płucach piecze i przełyku jakaś infekcja czy co?
piersi mnie troche bolą i czekam ale napewno się @ spóźni bo chyba cykl bezowulacyjny
więc odezwę się jak przylezie żeby sie przepisać mąż wziął sobie tydzien wolnego szkoda że akurat jak ja mam mieć małpę a nie w owulacja
ehhh chłopy

reklama
Laluś głowa do góry! to jeszcze o niczym nie przesadza. Tak jak agnieszka116 mówi,niekiedy testy nie pokazuja II,maluszka na usg juz widac a testy dalej 1 kreske pokazują. Zrób bete,albo odczekaj jeszcze troche i znowu testuj. Ja bym tak zrobiła. Poki nie ma @ nadzieja jest.

agnieszka116 co u Ciebie?tfu tfu...Co u WAS??:D Super,że razem z mężęm sie wybraliscie,nie wazne jaki koncert ważny spedzony wspolnie wieczór.
mgielka2008 ciesz sie mężem:D no szkoda,ze nie traficie na owulke,ale kochana wyprowadzisz cykl na prosta i wtedy sie uda!:*

Ja tylko na chwile tu wpadłam,temperature zaznaczyc,dzisiaj minimalnie w dól aczkolwiek ciągle przyzwoicie . Staram sie nie nakrecac ,ze taki jej poziom cos oznacza. bo różnie to bywa,moze cos mnie lapie? Wiecie naczytalam sie jak to dziewczyny juz pare godzin/ dni po zaplodnieniu maja wszelkie ciązowe objawy. Ja sie zdecydowanie bezobjawowo czuje.
Uciekam kochane!! Bede popoludniem:*

Noelle u nas dobrze nawet bardzo dobrze na razie bez żadnych objawów jedynie ból pleców mi dokucza ( przy poprzednich ciążach też tak miałam ), zboczymy kiedy się zaczyna bo z mała to dopiero koło 12 tc zaczęło mnie mdlić i wtedy zaczęły się sypać już wszystkie możliwe . Ze śluzem juz ok jet go dużo i biały

Agacyndo szkoda że @ przyszła , oby ten cykl okazał się szczęśliwy , trzymam kciuki

hejka :*

ja niedawno wstałam.. byliśmy na weselu przyjaciółki:) jeszcze raz wczoraj siknęłam, chyba już wpadam w paranoje..jest mocna druga krecha testem czułości 10mlu :):)
Dziewczyny w Auchanie są tanie te czułe testy za ok 3,50..:) Jak macie w pobliżu to warto się wybrać.
Tempkę mam 37 i ponad od kilku dni ale też biorę duphaston więc to pewnie też od leku.

Agacynda, super ślub sobie wymarzyliście :D i życzę aby @ się nie pojawiła!
Sailor, a gdzie kupiłaś płaszczyk, też właśnie chcę a jeszcze jak mówisz żę przecena to chętnie sprawdzę :)
Noelle, trzymam kciuki!

Cześć dziewczyny! Widzę że po kolei każda robi się zafasolkowana :))
Agnieszka i Aguś GRATULACJE dziewczynki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Aguś ja właśnie dzis o Tobie pomyslałam żebyś zrobiła dziś test i nie czekała na betke bo napewno już widać wyraźnie :)

Agacyndko a ty za rok wesele będziesz chyba miała z maluszkiem malutkim :) Czego oczywiscie życze :-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry