reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Agnieszko no właśnie ja też posiadam niby jakieś kropeczki ale nie dotrwałam do końca ciąży i nie wiem jak to wygląda później :-) ale wszystko przede mną.
temp zaś u mnie może się wahać bo różnie chodzę spać. Jak na rano mam to o 22 już padam, jak II zmiana to siedzę i do 1 w nocy, a mierzę o 5 rano.

Moje Drogie powiedzcie Wy mi która to miała dwa razy śluz ciągnący w ciągu cyklu? Bo jeden miałam w okolicach 30 lipca i dzisiaj też mam...

Witajcie :)

Sailor, Noelle temperaturki macie jak marzenie! :) Sailor widzę, że za dwa dzionki testujesz :) A Ty Noelle kiedy?

U mnie nici z tego cyklu, owulki jeszcze nie było, a mąż dziś wyjeżdża więc staranek nie będzie i dzidzi też.

Agacynda może jakoś uda Ci się zrobić betę? A miałaś kiedyś tak długi cykl? Bo testy naprawdę mogą nie wychodzić a w ciąży się będzie i tego Ci życzę :)

Agnieszka to zazdroszczę teściowej :) mi to z moją nawet o pogodzie ciężko czasem pogadać :/
agacynda ja miałam przezroczysty, ciągnący w dniu spodziewanej @ która szczęśliwie nie przyszła :) do dziś dnia ma dość rzadki, odrobinę mleczny
margotko to jeszcze przed samym wyjazdem wykorzystaj męża może owulka będzie na dniu to będzie szansa, przecież plemniki też trochę w nas siedzą może u Ciebie akurat poczekają cierpliwie na jajeczko ;) nie rezygnuj kochanieńka! :)

U mnie ze śluzem było tak że była susza a dzień po tym plamieniu przyszło mnóstwo i do teraz jest z tym że teraz jest bialutki :))

Margotko Pianka dobrze mówi wykorzystaj męża jeszcze ,bo plemniki w dobrych warunkach trochę pożyją:D

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry