reklama

Staranka od stycznia 2012.

Agnieszko nie mam kiedy ani jak się wyrwać z pracy do laboratorium... Więc bety nie będę robić z przyczyn oczywistych...

Margotka póki co mój cykl trwa 30 dni więc nie ma tragedii...

Pianko no ja dzień spodziewanej @ miałam wczoraj...

A weźcie wy w ogóle!!! Nie nakręcajcie mnie :D

reklama
A ja nie chcę dołować czy odkręcać zakręconej Agacyndy ale ja nawet w tym cyklu miałam kilka razy płodny śluz. To były nieudane podejścia do owulacji... nie mówię, że u Ciebie tak jest ale tak się też zdarza... Tak samo jak czasem dziewczyny mierzące temp mają płodny śluz, skok tempki ale tylko jeden czy dwa dni i dalej znowu jest niska... to też są nieudane podejścia do owulacji...
A co do Ciebie Agacynda to też Cie ponakręcam bo też mi się zdaje, że biorąc pod uwagę plamienie jednodniowe, śluz i wszelkie inne okoliczności... Krótko mówiąc kupuj test :)

Sama mi skoczyła:) I wysoka jest jak nigdy:) Tzn u mnie zawsze te wyższe temperatury to były pomiędzy 36.65 a 36,8 a teraz szaleństwo:) Może będzie jednak dobrze jak sobie zapodam tą luteinkę w przyszłym cyklu :)

Myniu mam jeszcze jeden w domku wiec conajmniej 48h czekam... Zobaczymy, może się okaże, że nie będę pić na panieńskim :)) a Ty Myniu wiesz, że mnie wcale nie tak łatwo zdołować :D mam zbyt optymistyczne nastawienie do staranek hahahaha

witajcie ponownie niestety jedna kreska nawet cienia nie ma
szyjka nisko twarda
mam tego wszystkiego dość zrobiłam i sie śmiałam z siebie durna jestem i tyle że robie we wrzesniu chyba wezmę się za badania mam tego powyżej uszu w tamtym roku miałam tarczyce to ok poza tym przy usg wszystko ok tylko cykle bezowulacyjne często ehhh i dlatego to clo było a teraz jeden cykl bez clo i dupa blada płakać sie chce

reklama
Tak sobie czytam teraz o tej luteinie, że koniecznie trzeba ją brać po potwierdzonej owulacji bo inaczej ona może zahamować owu... no i co tu teraz robić... czy jeśli tak jak w tym cyklu miałam śluz płodny 14-15 dc (czyli było podejśćie do owu) i zaczęłabym brać luteinę 16 to co? To owu by była wtedy czy ta luteina by ją zahamowała? Skomplikowane to wszystko, muszę się wczytać ponownie w broszurkę :) I rozgryźć problem naukowo :P
Agacynda, ty podchodzisz wyjątkowo optymistycznie:) Ale jak ja bym miała 22 lata też bym tak podchodziła :-D A że mi za miesiąc trzydziecha stuknie to wiesz... zaczynam słyszeć cykanie zegara:) niedługo jak Ally Mc Beal będę widzieć tańczącego bobasa biegającego za mną :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry