reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staranka od stycznia 2012.

Hahahahah Oj Myniaaa :-) zawsze mam taki rozrzut przed @. ostatnio jadłam arbuza i chipsy solone :D hahahah tzn w zeszłym cyklu tuż przed @.

Klaudyna ja tam bym mimo @ wykorzystała swojego :D

reklama
witajcie
dzisiaj wolne zamierzam wykorzystać rodzinnie może gdzieś pojedziemy ja wychodze z choroby dalej na lekach, @ nadal nie ma test negatywny na 200% to był cykl bezowulacyjny chyba jesienia poszukam sobie lekarza innego bo juz mnie to zaczyna męczyć ehh
ciągnie mnie w dole brzucha cycki bolą a @ nie ma wredna !!!!
testy negatywne ehhh szkoda słów
miłego dnia dla was

Hej kobietki ja dopiero wstałam może z 10 min temu więc siew końcu wyspałam :)
a co do seksu to a zawsze miałam ochotę przed @ oj no i na owu ,a teraz nie mam żadnej za to maż ma , ale już go uświadomiłam ze na razie nie możemy :)

Witam o poranku:tak:chociaz juz nie takie rano.Agacynda dokladnie tak samo mysle ale on nie lubi za bardzo jak mam @ w pierwszy dzien szczegolnie,moze dzisiaj wieczorem cos z tego wyjdzie bo widze ze jego tez przypililo.

Dziewczyny mam takie pytanie.Skad wiecie ze macie cykl bezowulacyjny?czy to na podstawie testow ow.?

Cześć dziewczyny :)
Sailor jak dzisiejsza temp? bo widzę że nie wpisałaś jeszcze, pewnie w łóżeczku dosypiasz jeszcze ;)
agacynda a jak sytuacja u Ciebie? skusiłaś się na teścik czy czekasz do jutra?
klaudyna podobno radzą żeby co dwa dni ale ja z moim dzień w dzień się kochałam i też zaszłam także chyba aż tak bardzo codzienny seksik nie osłabia plemników ;)
Agus_86 jak się trafi jakiś wredny lekarz to może Ci nie wystawić jak się uprze że nie ma przeciwwskazań, ale chyba to się rzadko już zdarza a jak nie to zostaje np. inny lekarz.. ;) dla mojego podstawą do zwolnienia były bóle brzucha :)
Agnieszka w końcu dziś święto to można sobie pospać ;)
Noelle widzę że też jeszcze temp nie uzupełniłaś nie no ja chyba za bardzo ciekawska jestem ;D ja też zamówiłam z allegro testy ale płytkowe za szalone 1,40 zł i pokazały drugą kreskę na ok 3 dni przed @ także chyba nie są aż takie złe :)
Miłego dnia kochane ;)

Pianko już wpisana :-) pospaliśmy z mężem dzisiaj. :-)
W ogóle powiem wam,że dziwną noc miałam obudziłam się o 3.20 i spać nie mogłam. Tak,że 20 minut.
Tempka więc średnio wiarygodna ale co tam :-)

Sailor tempkę masz ładną , widzę ze jutro tesowanko pierwsze :-)

Tak Agnieszko jutro pierwsze testowanko :-)
Nie napalam się,że coś wyjdzie ale byłoby super. Gdzies kiedyś czytałam,że jak szybko wychodzi i beta mocno rośnie to może być dziewczynka a jak wolniej i późno test to chłopczyk ale ile w tym prawdy jest...nie wie nikt :-)

reklama
Sailor e tam ważne że w górę ;D
Widzę że wszystkie odsypiają ;) po to też są święta, moje dziecko niestety jeszcze tego nie rozumie i już przed 8 biegała za psem..Wczoraj przeszła samą siebie - pół dnia na dworze, później tańce z ojcem przy ognisku i latanie za dzieciakami do 20-tej i jeszcze psa w domu do 23 maltretowała my już padliśmy a ona szalała fakt że jak się na chwilę położyła to w moment zasnęła, nawet kaszki nie miała siły zjeść ;D nic idę coś na obiad wyczarować ;)

Sailor jak domik się zgodzi to będzie naszym modelem eksperymentalnym na potwierdzenie lub obalenie tej teorii bo jej test zdecydowanie późno wyszedł czyli powinien być chłopak :D normalnie pogromcy mitów ;)

Ostatnia edycja:
Do góry