reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Klaudyna ja tak gdzieś czytałam, że najczęściej lekarze zalecają co dwa dni i najlepiej w dni parzyste czyli np. zaczynasz 8,10, 12,14,16 itd :) Ale ile w tym prawdy to nie wiem. Zresztą jak ktoś ma być w ciąży to i tak będzie nie ważne co ile będzie się kochał. Moja znajoma kochała się w domniemaną owulację a później już nie i zaszła w ciążę, a teraz była na USG i lekarz ją uświadomił, że owulację miała 3 dni później niż przypuszczała a i tak zaszła, czyli plemniczki poczekały 3 dni na jajeczko.

U mnie ten cykl jakiś popaprany za przeproszeniem. Tempka miała dołek dwa dni temu, dziś czuję ból owulacyjny i test owu wyszedł pozytywny ale śluz nie jest takie typowe BJ, jest rozciągliwy ale biały nie przezroczysty więc nie wiem o co kaman.

Noelle te testy, o których mówiła Sailor można kupić np. w Tesco, sama tam kupowałam:)

Myniu cieszę się, że z S już ok :)

Sailor trzymam kciuki :)

Pianko moja mała też wczoraj prawie cały dzień na podwórku z kuzynem szalała ,a dzisiaj jak tylko otworzyła oczy zarz zleciała na du i ubrała kalosze oświadczając nam ze ona idzie na podwórko . jednak niestety dzisiaj zimno i wieje więc męczy sie w domu biedulka

ja dzisiaj na obiad rybke mam i ziemniaczkami z surówka z kpuchy kwaśnej

Czesc dziewczyny!!
Odsypiałam ostatni tydzien;D Pogoda zwiariowała,upał u mnie,32 ':szok: a ja juz jesiennie sie nastawilam:D Temperatura zmierzona,przepisowo co do minuty no i mam rekord tego cyklu;D 37,22.
Pianka kochana ja to juz wogóle moglabym ta temperature mierzyc co minute;d ot tak:D
Sailor_Moon bede musiala poszukac tych testow. Wczoraj na szybkiego udalo mi sie zakupic taki test jak ten co od kolezanki dostalas:D

margotka86 w tescona jakim dziale?? u mnie to tesco jakies abstrakcyjnie . Kiedys tam szukałam. Ale,że tak na szybkiego to jak mi pod nogi nie wpadły to pewnie nawet nie zauazylam.

Ostatnia edycja:
reklama
Przeanalizaowałam moje wykresy...wniosek jest taki, że jak za 2 dni spadnie temp to z ciązy znowu nici. Zauważyłam,że mam już mniejszy spadek ostatniego dnia brania duphastonu...

Do góry