reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Wracajac do tematu kiedy i jak czesto to tez uwazam ze jak mam byc w ciazy to i tak bede,tylko problem polega na tym ze jak sie staramy juz tyle czasu to biore wszystkie opcje pod uwage,bo byc moze robimy cos nieprawidlowo.

Agnieszko a badałaś szyjkę po owu? bo ja tak z głupia i mam wysoko że ledwo dosiędam nie dam rady nawet zbadać czy otwarta czy zamknięta, a wydaje mi się że chyba powinna byc nisko...:confused:

wiesz po owu ja też miałam wysoko potem schodziła mi niżej przed terminem @ zrobiła się twarda i myślałam ze po ptokach ale w dzień spodziewanej @ sę uniosła i zrobiła się tak jak by napuchnięta a
teraz jest wysoko i miękka

dzisiaj jest 5 tydzień a ja bym chciała żeby to był już 11 strasznie się boje tego 10 tc

Agnieszko tym razem na pewno będzie dobrze kochana :tak: wiem, że po tym co nas spotkało ciężko pozytywnie myśleć ale nie możesz się denerwować, fasolka najwazniejsza i wasz spokój. :tak:
A w poprzednich cyklach też miałaś szyjke wysoko po owu czy nisko?

Noelle w Tesco na dziale z kosmetykami, u mnie w Tesco leżą na półce koło tabletek od bólu głowy, plastrów, prezerwatyw. A tak btw to Twoja temepratura wygląda jak marzenie :) Zaciskam mocno kciuki za poztytywny test wkrótce :)

Sailor Twoja tempka też piękna! Ciekawa jestem Twojego jutrzejszego testu :)

Mnie dziś strasznie brzuch boli, taki ból jak na @ ale to pewnie owulacyjny.

Sailor ja zawsze na tydzień przed @ też zaczynam świrować :) Coś mnie zakłuje i już myślę, że to może zagnieżdżanie :) Ale taka już nasza natura staraczek :) Ja w tym cyklu będę miała głowę spokojną.

wgl to mnie jakaś choroba chyba bierze, bo mam gorączkę i tak źle się czuję, że siedzę w domu. Najgorzej, że nie mam spokoju bo sąsiedzi z góry wykańczają mieszkanie i od rana do nocy stukanie, nawet dziś. Oszaleć można!

Co do tempki to nie wiem właśnie, bo zawsze przed skokiem mam niską 36,40-36,50 przez dwa dni, teraz miałam właśnie w tych granicach dwa dni temu ale tylko przez jeden dzień więc nie wiem o co kaman. Boję się, że może jakaś torbiel mi się zrobiła od tego CLO i nie będzie owulki. Pójdę jutro do gina żeby sprawdził to i będę wiedziała od razu czy owulka już była czy dopiero będzie :)

A co do sąsiadów to kochana tam nie ma z kim rozmawiać, straszni są, w ogóle nie patrzą na innych, w Lany Poniedziałek też remont robili :/ Szkoda gadać nawet

reklama
Do góry