A
agacynda
Gość
hehe podziel się Groszek, nie bądź taka hehehe
ja już zaczęłam drugie tyskie
ja już zaczęłam drugie tyskie
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

dzisiaj 13 dc więc owulacja już się przesuneła o 2 dni. Kurde a śluz już się ze mnie dzisiaj wylewał. No i poza tym jest jeden minus. Na tym etapie cyklu endometrium za ciękie na to żeby zarodek porządnie się zagnieździł, a więc kolejny lek o nazwie jak kupie to napisze,bo nie umiem się odczytać. Mamy kochać się w piątek i niedziele, teraz nie możemy...

nie dziwię CI się bo sama przechodziłam temat dłuuuugich cyklów i to bardzo ale tak jak napisałam Ci wczoraj poczekaj do tych 40 dni brak miesiączki test negatywny nich da Ci na wywołanie i uregulowanie oczywiście po uprzednim zrobieniu usg dla pewnościwitajcie u mnie lipa
jestem rozdrażniona, test negatywny @ nadal nie ma, a mdli od rana znowu jakaś paranoja teraz nie wiadomo kiedy się doczekam na @ dziś już 35dc ile można czekac! bez sensu wszystko mnie denerwuje bo mam dziwne bóle takie w pachwinach to co to ma wszystko być, muszę poczytać o tych długich cyklach słyszałam , że cięzko jest wtedy zajść w ciąże mam ochotę kląć dzisiaj, Oliwia urządziła mi znowu aferę że nie chce do przedszkola, mam dość pracy mam dość wszystkiego!!! ble