reklama

Staranka od stycznia 2012.

images.jpeg Sama bym skubnęła taki torcik...:-)
Dziewczyny a teraz wam napiszę sytuację z mojej pracy.
Jedna z pań pracujących w kadrach jest w ciąży. Kilka z nas poroniło no i ta owa Pani w ciąży rozmawia przy wszystkich o tych poronieniach,że tak się dzieje i w ogóle. i W pewnym momencie rzuca hasło: bo ja to płodna jestem nie to co reszta. Nie każdemu pisane jest dziecko. Mówiła to z usmiechem na twarzy...zadowolona jak nie wiem co...kopara mi opadła...:no:

reklama
bzibziok a jakie warzywka do tej foli wrzuciłas?? moze podpowiesz:)
ja mam ochotę na ziemniaki z ogniska z sola i masełkiem!!! ale mam zachcianki:-D

Domikcw dałam: brokuła, marchewkę,pietruszkę,ziemniaczka, paprykę żółtą, zieloną i czerwoną, pieczarki, cukinię, cebulkę czerwoną, czosnek zgnieciony i dużo fajnych przypraw, ja lubię pikantne, więc było chili, pieprz, curry no i oczywiście sól to według upodobania. Wszystko polane oliwą i wymieszane w misce, a potem w paczuszki z folii i do piekarnika na 40min na termoobieg!!SMACZNEGO, ja byłam pod wrażeniem.

A apropo czucia to ja faktycznie tylko jak mam szyjkę nisko to wtedy mi się zdarza, że ciut boli.

Margotko my co już strate miałyśmy jakiś czas temu to nic...była znami dziewczyna co 2 miesiące temu w 5 miesiącu straciła maleństwo....płucka sie nie rozwinęły...:wściekła/y:

Co sobie tą sytuację przypomnę to mnie złość ogarnia. Ona się czuje od nas lepsza bo w ciąży jest a my ciagle się staramy...

Sailor przepraszam za wyrażenie ale... a to pipa... żeby nie powiedzieć gorzej. Włąsnie takiej dziecko nie powinno byc pisane. Normalnie bym zatłukła...
Margotko o zdjęciach zawsze w pracy mi sie przypomina a nie mogę tu wstawiać zdjęć, postaram się wieczorem nie zapomnieć chociaz dziś obchodzimy kocie urodziny:)
Sailor Figielek u mnie jeszcze rok nie jest ale weterynarz oszacował mi mniej więcej jego wiek jak do mnie przybył na 5 tygodni i ja Figielkowi wyliczyłam urodzinki :) Dziś kupię mu jakąś ekstra zabawkę:) i zrobię tort z plasterków wędliny. I obiecałam sobie, że będę się z nim bawić cały wieczór bo zaniedbuję malucha ostatnio :)

bzibziok dziękuje! smakowicie to wygląda. zrobie sobię takie cus
sailor mnie to aż słów brakło! nie ma nikogo u Was takiego zeby nagadał babie aż jej w pięty pójdzie?? no nie mów, ze nikt sie nie odezwal na tak debile teksty. ja nie wiem czy ludzie się nie słysza i nie maja samokrytyki? rzecież to ludzka tragedia i nie ma co takic głupot opowiadac. szok! tulam Cię bo napewno Ci przykro było:*

Polubili się chociaż czasem to tzw szorstka przyjaźń :) śmiać mi się tylko chciało jak figielek puścił śmierdzącego bączka:) a S mówi do mnie: "baby, Figiel is asshole" ale oczywiście żartował tylko z taką rozbrajającą miną:)

Myniu ale się uśmiałam haha :-D a co będzie dusił w sobie Figielek sami swoi byli przecież :-)

Domik dostało się babie od nas wszystkich ale ona nic nie rozumie. Ona jest jak ta blondyna z kawałów...:eek:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry