reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Domiczku, gdybym miałą piekarnik podesłałabym rogaliki:) ale póki co mam takie coś jak kombiwar i to, że żre więcej prądu niż piekarnik powstrzymuje mnie trochę przed pieczeniem :) Czasem cos piekę ale tylko jeśli jest w miarę ekonomiczne:) A piec w tak małym kombiwarze 100 rogalików czyli pewnie 10 razy po 10 sztuk to by mi zajęło 5 godzin :) hihi
Planuję mini parapetówkę zrobić w weekend:) i wymyślam, drobne przekąski:) Może macie cić, łatwego, szybkiego, smacznego i sprawdzonego? Aha no i coś ... jak to się u mnie w domu mówi "podzielnego" (czyli, żeby było dużo małych sztuk)parapetówka będzie na góra 8 osób :)
Isis a mąż nie da rady wymienić wiatraczka? Laptop na gwarancji? Ja jak już nie był na gwarancji sama wymieniałam:) nie jest to wielka filozofia, trzeba tylko troszeczkę wyobraźni technicznej mieć :) A jak wiatraczek nie działa to może Ci dysk pójśc i wszystko inne, i to na amen... a klawisze to może wystarczy kupic klawiaturę, chyba koło 50 zł kompletna klawiaturka kosztuje, jeszcze zależy do jakiego laptopka :)
Die Perle podoba mi się ten dir coś tam:) i tez chcę zobaczyć CIEBIE w nim :) A koleżanka... hmmm... ale mordoksiążka fajne określenie :-)

Laluś proszę :)

Adres:
Ul. Reduty Ordona 22/1

Przyjmuje:
poniedziałek: 14-18
czwartek:14-18
sobota:11-15

tel 91 4877078
tel prywatny 91 4873309
komórka 602676921

U niego nie ma rejestracji, idziesz poprostu i czekasz na swoją kolejkę :)

Ostatnia edycja:
Hej dziewczyny.
Asita mi się wydaję, że tam coś widać co przypomina drugą kreseczkę. Mi się wydaję albo idź na betę albo za parę dni powtórz test.
Ja chyba dzisiaj mam owu, jajnik boli, śluzu dużo przeźroczystego, także jak znajdę listę przepiszę się na 20 września z terminem.

Myniu może by i wymienił ale ... wolę oddac w rece fachowca, laptop juz nie jest na gwarancji, poza tym trzeba tam jeszcze cos powgrywać, w domu to sprawy techniczne ja robie, wymieniam żarówki, wbijam gwoździe, naprawiam pralkę, meble itp. itd. :-D

reklama
Jak test mi jutro wyjdzie pozytywny to do niego się udam w sobotę bo mam akurat wolne. A jak @ przyjdzie to poczekam aż pójdzie i wtedy do niego pójdę. Kurczę coś mnie na dole brzuszek boli, i tak jakby coś ze mnie leciało już... :/ Chyba nici z Fasolki tym razem... :(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry