reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
witam:* u mnie znów dziś zimno. deszcz pada. no i mąż poszedł do pracy. a mnie sie tak jakoś na przytulanie zbiera:( muszę sobie chyba misie przynieśc:-D

agnieszka trzymaj się Skarbie i dużo wypoczywaj, najważniejsze że dzidzia ma żywe, żdrowe serducho. Tobie teściowa i mąż pomogą w obowiązkach a Ty leż! moja TY biedna:( wierzę bardzo że będzie dobrze:*
asita tempka piękna i trzymam dalej kciuki za te II krechy:)
laluś trzymam kciukaski!
pianka kurczaka tez nie jadłam:-p ale frytki to wchodziły. dziś kwaśna ogórkowa i schaboszczak. jakoś ostatnio na kwaśne zupy mnie bierze, a badania robiłam pewnie z 1,5 miesiąca temu. może teraz zrobie. jakoś tak ostatnio nie za dobrze się czuje... a Ty jak??
die perle no Okruszkowi dzis 15 tc stuknął:-) pewnie już od główki do tyłeczka ma 9 cm. moje małe śliczności rożnie jak na drożdżach a mamusia z nim:-D:) czekam na zdjęcie. napewno bedziesz seksi!!!!
mgiełko trzymaj się. może faktycznie czas na odpoczynek.
mynia to i ja czekam na przepis rogalikowy. ale jak Ci sie nudzi to możesz podesłac już gotowe:-D

Dimikcw nie dziękuję za te kciukaski ;) żeby nie zapeszyć ;) Oj oby ten dzień szybko zleciał, na 16 do pracy także jak wrócę to będę tak padnięta, że od razu zasnę :P

ech- chcialam wam wstawic zdjecie - a tu co? padl mi aparat- zanim sie naladuje troszke minie;/ wstawie wam zatem zdjecie ktore bylo na aukcji- bo kupilam uzywany- bo strasznie chcialam taki oryginalny prawdziwy dirndl z prawdziwymi haftami i pierdami- one sa drogei powiem wam nawet bardzo- za swoj dalam tylko 49 euro- ale on jest uzywany wiec i tak sporo, w glupim c&a najtansze kosztuja 99 euro- a nwet do fartuszka mojemu nie dorastaja:P najdrozszy jaki widzialam kosztowal 899 euro!!!!

Wiecie co - wkurzylam sie przed chwila- bo wlasnie jedna z kolejnych kolezanek poinformowala wszystkiech wszem i w obec na Mordoksiazkce (!) ZE ZNOWU WPADLA I BEDZIE KOLEJNY BACHOR- to byl cytat ;/ no wiecie co??? nie klikne lubie to! ni chu chu! a tak w ogole to mam ochote ja wypierdzielic ze znajomych! przebrzydla kobieta! - dobra wyzalilam sie!

Margotka u mnie tez dopiero poczatke zdaje sie ze 11 dc...;/ a teraz to ja nawet nie wiem ile ten moj cykl potrwa bo zawsze byl 30 a ostni 32 ;/ w duszy z tym... mowilam Wam ze kupilam kolejna rzecz dla dziecka???? bo wozek juz mam...teraz kupilam takie lozeczko co nie ma jednego boku i sie przysuwa do lozka rodzicow tym bokiem ....tak wiem mam cos z glowa....ale mam tez lozczko juz z glowy:P

dobra wklejam Wam Dirndla: dirndl.jpg

pod pomaranczowym fartuszkiem jest czarna sukienka cala wyszywana recznie w pomaranczowe roze :)
wkleje Wam praktycznie identyczny tylko z czerwonymi haftami i biala koszulka(ja mam czarna i koronkowa)pokaz.jpg - bo znalazlam zdjecie w necie - jest unrany na dziewczynie to lepiej widac

Margotko dziękuję - trzymaj mocno ;-)

Mynia ja też mam lapka do naprawy, spalił mi się wiatrak i niektóre klawisze nie działają wrrrrr ale cos zebrac sie nie moge, bo wtedy bede 2-3 dni bez kompa ;-)

Die_perle śliczny ten kostium :-)

Ostatnia edycja:
Isis też masz ślinotok????????????? A ssie Cię w żołądku? Który to twój dc?? Ja mam właśnie taki objaw. Aż mi niedobrze od nadmiaru tej spienionej śliny :/
Die_perle super strój, mój potraktowałby takie wdzianko jako zachętę :D

Anade dokładnie tak mam, ssie mnie ale jak spojrze na jedzenie to mnie odrzuca, dzis kanapka mi rosła w ustach dosłownie :szok: Dziś mam 25dc

Die_perle odnosnie tego wpisu to masakra jakaś - takie baby to bym normalnie na widły nadziała :wściekła/y: My się tu staramy w pocie czoła, każda przejęta, a takie babsko potrafi takimi cytatami rzucać :wściekła/y:

reklama
Laluś ja chodzę prywatnie do prof. Stanisława Różewickiego na Reduty Ordona ma gabinet. A TY gdzie kochana chodzisz?
Die_Perle boski strój! Zazdraszczam bardzo :) Ale nie myśl sobie, że wstawiając zdjęcie samewgo kostiumu się wykręcisz :P My chcemy zobaczyć jak Ty w nim wyglądasz bosko :) A ta Twoja znajoma to jakaś nie teges chyba...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry