witajcie
trzymam kciuki za badania mężów,
ja bylam wczoraj u lekarza na razie sie wstrzymałysmy z gastroskopią dostałam leki i jak nie przejdzie po nich to w srode do niej, ehhh chciala mi zwolnienie wcisnąć a ja głupia odmówiłam a dziecko w nocy wstało z taki kaszlem placzem ze szok, niby dzisiaj jest ok ( dzwoniłam już do przedszkola ale durna mogłam jej nie puszczać jakby wziela to zwolnienie ) a tak to teraz na szefowej wizytówkach wpisuje ręcznie jej nowy numer k...mać 1000 wizytówek ehhh
a miało być tak pięknie,
poza tym lekarka powiedziała że jestem w złym stanie psychicznym i powinnam odpocząć od pracy, oj zobacze mam nadzieje ze na tych lekach mi przejdzie...
bo jak nie to gastroskopia mnie nie minie , a boje sie bardziej niż drugiego porodu brrrr
trzymam kciuki za testujące a nie widziałam dawno listy, ja w tym miesiącu nie testtuje męża nie ma a był w 11-12 dc u mnie to za wcześnie, więc czekam na @ oby przyszła w terminie bo od następnego cyklu chce clo znowu, może jak wydolę troche kasy to w tym cyklu pójdę jeszcze do swojego lekarza zobaczyć czy była owu...
zmykam do pracy buziaki dla wszystkich papa