reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Die_perle ja to się tej fotki stroju nie moge doczekać :-D

U mnie strasznie zimno dziś i wieje (nie cierpię wiatru), na dodatek mam mega upierdliwych klientów, wszystko mnie drażni ech

witajcie
trzymam kciuki za badania mężów,
ja bylam wczoraj u lekarza na razie sie wstrzymałysmy z gastroskopią dostałam leki i jak nie przejdzie po nich to w srode do niej, ehhh chciala mi zwolnienie wcisnąć a ja głupia odmówiłam a dziecko w nocy wstało z taki kaszlem placzem ze szok, niby dzisiaj jest ok ( dzwoniłam już do przedszkola ale durna mogłam jej nie puszczać jakby wziela to zwolnienie ) a tak to teraz na szefowej wizytówkach wpisuje ręcznie jej nowy numer k...mać 1000 wizytówek ehhh
a miało być tak pięknie,

poza tym lekarka powiedziała że jestem w złym stanie psychicznym i powinnam odpocząć od pracy, oj zobacze mam nadzieje ze na tych lekach mi przejdzie...
bo jak nie to gastroskopia mnie nie minie , a boje sie bardziej niż drugiego porodu brrrr
trzymam kciuki za testujące a nie widziałam dawno listy, ja w tym miesiącu nie testtuje męża nie ma a był w 11-12 dc u mnie to za wcześnie, więc czekam na @ oby przyszła w terminie bo od następnego cyklu chce clo znowu, może jak wydolę troche kasy to w tym cyklu pójdę jeszcze do swojego lekarza zobaczyć czy była owu...
zmykam do pracy buziaki dla wszystkich papa

Mgiełko oby szybciutko ci się polepszyło, gastro nie jest taka straszna (miałam 3 razy) tylko nie jedz i nie pij nic przed badaniem, a bedzie ok ;-) A z tymi wizytówkami to faktycznie przesrane ...

Dziewczyny zaczęły boleć mnie piersi ale nie same sutki tylko całe (.)(.) i do tego mam mega ślinotok ...

A i wyczytałam, że najlepszy i najczulszy test to Acon - wykrywa już przy 10mlU/ml

Ostatnia edycja:
Agacyndo a wybierasz się do jakiegoś lekarza czy będziesz czekać aż może kiedyś przyjdzie @?
Różniczko przytulam mocno, nie załamuj się kochana :) Pomyśl, że przed Tobą następne staranka :)
Die_Perle żądam pokazania foty w tym stroju! Uwielbiam takie stroje i bardzo mi się podobają :)
Laluś w takim razie ta temperatura jest obiecująca :) Trzymam kciuki :)
Mgiełko mogłaś brać to zwolnienie, a nie się meczyć, odpoczeła byś od pracy i na pewno by Ci się polepszyło:)

Jeny jak mi się ten czas dłuży, dziś dopiero 9dc... Masakra jak się wlecze, mógłby być to już 28dc :) Wzięłam dziś ostatnią tabletkę CLO, nadziei specjalnych sobie nie robię bo jak nie udało nam się zajść przez tyle cykli to i teraz są na to marne szanse.

Isis jest jeszcze boto test żółty strumieniowy o tej czułości i jeszcze testy o nazwie Pepino (ja je kupuję w Tesco za 5zł). Jeszcze tylko 3 dni Ci zostały do testowania, trzymam kciuki :)

reklama
Dziewczynki, wczoraj popsuł mi się zasilacz od laptopa, aż płomień się pojawił... zakopciło się i padł... Kupiłam dziś nowy - 120 zł - klamki by były wymarzone ale cóż, jak się pieprzy to na całej linii...
Dla chłopca kupiłam puzzle drewniane z cyferkami i grę kot w worku :) Bardzo fajna:)
Pianko przepis napiszę w wolnej chwili, specjalnie dla Was zabrałam go do pracy :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry