reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Dziewczyny ale mnie mdli strasznie, no nie wiem jak to określić bo czuje się tak jakbym za chwilę miała puścić pawia.... :baffled:buuuuuu..... chyba mi ta kaszka manna dr Oetkera zaszkodziła :eek:
a nie chce mi się pracować a tu jeszcze 2 h i 15 min :crazy:

Margotko nie jestem pewna, bo może sobie wkręcam, ale jakoś tak mnie muli i totalnie nic mi się nie chce :eek: ale może też przez pogodę bo za oknem szaro buro się zrobiło,a ja zaraz zasnę na biurku a tu przed kierownikiem trzeba udawać że się ciężko pracuje, a ja nawet sił nie mam żeby udawać :eek:

rożniczka troche odzyłam.:eek: Ja dolegliwosci mam dziwaczne raz sa potem dlugi ich nie ma. Ciagle mam straszne bole glowy:/ Pracuje we wrzesniu normalnie tj nocki,dniowki po 12 godzin-moj wybor. W pazdzierniku jeszcze nie wiem. Ale ale..wizyte mam za 6 dni!!!:D:D:D czekam na nia jak na zbawienie;D

A jak Ty kochana sie czujesz?

Asita tak tak kaszka.. mnie tez tak mdli od 2 tygodni....tez pewnie po kaszce:P

Noelle bywało lepiej:-( przykro mi że ta wredna....!#....@ przeszła! Zazdroszczę tych wszystkich ciążowych objawów...nawet jeśli takie okropne są...
U mnie zaczyna się okres utrudnionego serduszkowania, owu wypada w tygodniu, a męża nie będzie:-( szkoda gadać....
inaczej miało się skończyć:szok:

I oczywiście trzymam kciuki za wizytę!
Zobaczysz swojego dzieciaczka! Cudnie!!!:tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry