• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Dziewczyny ale mnie mdli strasznie, no nie wiem jak to określić bo czuje się tak jakbym za chwilę miała puścić pawia.... :baffled:buuuuuu..... chyba mi ta kaszka manna dr Oetkera zaszkodziła :eek:
a nie chce mi się pracować a tu jeszcze 2 h i 15 min :crazy:

Margotko nie jestem pewna, bo może sobie wkręcam, ale jakoś tak mnie muli i totalnie nic mi się nie chce :eek: ale może też przez pogodę bo za oknem szaro buro się zrobiło,a ja zaraz zasnę na biurku a tu przed kierownikiem trzeba udawać że się ciężko pracuje, a ja nawet sił nie mam żeby udawać :eek:

rożniczka troche odzyłam.:eek: Ja dolegliwosci mam dziwaczne raz sa potem dlugi ich nie ma. Ciagle mam straszne bole glowy:/ Pracuje we wrzesniu normalnie tj nocki,dniowki po 12 godzin-moj wybor. W pazdzierniku jeszcze nie wiem. Ale ale..wizyte mam za 6 dni!!!:D:D:D czekam na nia jak na zbawienie;D

A jak Ty kochana sie czujesz?

Asita tak tak kaszka.. mnie tez tak mdli od 2 tygodni....tez pewnie po kaszce:P

Noelle bywało lepiej:-( przykro mi że ta wredna....!#....@ przeszła! Zazdroszczę tych wszystkich ciążowych objawów...nawet jeśli takie okropne są...
U mnie zaczyna się okres utrudnionego serduszkowania, owu wypada w tygodniu, a męża nie będzie:-( szkoda gadać....
inaczej miało się skończyć:szok:

I oczywiście trzymam kciuki za wizytę!
Zobaczysz swojego dzieciaczka! Cudnie!!!:tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry