K
Kinga85
Gość
w marcu się nie staramy.
robię badania.
mama nadzieje że bede widziała w końcu na czym stoje w tej kwesti.
robię badania.
mama nadzieje że bede widziała w końcu na czym stoje w tej kwesti.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Witam Katiai ja bym nieśmiało chciała dołączyć do Waszego grona staraczek...mam nadzieję, że nie macie nic przeciwko
Szczerze mówiąc (a raczej pisząc) podczytuję już Was od jakiegoś czasu i zbierałam się kilka razy do naskrobania czegoś ale tak jakoś schodziło na niczym :/ ja jestem po dość sporych przejściach z zafasolkowywaniem (od prawie roku) ale Wasze forum i Wy macie taką pozytywną energię, że już postanowiłam dłużej sama z tym nie walczyć
Gratuluję wszystkim dziewczynom, które akurat teraz przechodzą na tę drugą, lepszą stronętrzymam kciuki za dalsze pozytywne rozwiązania
![]()
a jest on ciągnący podobny jak na płodny?? bo ja mam taki od wczoraj rano wstałam było sucho a popołudniu znowu go miałam
i ja bym nieśmiało chciała dołączyć do Waszego grona staraczek...mam nadzieję, że nie macie nic przeciwko
Szczerze mówiąc (a raczej pisząc) podczytuję już Was od jakiegoś czasu i zbierałam się kilka razy do naskrobania czegoś ale tak jakoś schodziło na niczym :/ ja jestem po dość sporych przejściach z zafasolkowywaniem (od prawie roku) ale Wasze forum i Wy macie taką pozytywną energię, że już postanowiłam dłużej sama z tym nie walczyć
Gratuluję wszystkim dziewczynom, które akurat teraz przechodzą na tę drugą, lepszą stronętrzymam kciuki za dalsze pozytywne rozwiązania
![]()