K
Kinga85
Gość
w marcu się nie staramy.
robię badania.
mama nadzieje że bede widziała w końcu na czym stoje w tej kwesti.
robię badania.
mama nadzieje że bede widziała w końcu na czym stoje w tej kwesti.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Witam Katiai ja bym nieśmiało chciała dołączyć do Waszego grona staraczek...mam nadzieję, że nie macie nic przeciwko
Szczerze mówiąc (a raczej pisząc) podczytuję już Was od jakiegoś czasu i zbierałam się kilka razy do naskrobania czegoś ale tak jakoś schodziło na niczym :/ ja jestem po dość sporych przejściach z zafasolkowywaniem (od prawie roku) ale Wasze forum i Wy macie taką pozytywną energię, że już postanowiłam dłużej sama z tym nie walczyć
Gratuluję wszystkim dziewczynom, które akurat teraz przechodzą na tę drugą, lepszą stronętrzymam kciuki za dalsze pozytywne rozwiązania
![]()
a jest on ciągnący podobny jak na płodny?? bo ja mam taki od wczoraj rano wstałam było sucho a popołudniu znowu go miałam
i ja bym nieśmiało chciała dołączyć do Waszego grona staraczek...mam nadzieję, że nie macie nic przeciwko
Szczerze mówiąc (a raczej pisząc) podczytuję już Was od jakiegoś czasu i zbierałam się kilka razy do naskrobania czegoś ale tak jakoś schodziło na niczym :/ ja jestem po dość sporych przejściach z zafasolkowywaniem (od prawie roku) ale Wasze forum i Wy macie taką pozytywną energię, że już postanowiłam dłużej sama z tym nie walczyć
Gratuluję wszystkim dziewczynom, które akurat teraz przechodzą na tę drugą, lepszą stronętrzymam kciuki za dalsze pozytywne rozwiązania
![]()