reklama

Staranka od stycznia 2012.

Anade spokojnie.... czekaj na wynik bety. sama jestem ciekawa. Spadki też bywają w ciąży z tego co wiem wiec jutro może podskoczyć:) a mierzysz temp o stałej porze? może źle spałaś... wstawałaś w nocy? czasami niby nic a pierduł może zaburzyć temp. 3mam kciuki za ładną bete!

reklama
Anade nie stresuj się tylko tem na pewno jutro skoczy,a wynik ety będzie ok :)

A ja muszę wam ponarzekać jak to się źle dzisiaj czuje, cały czas mnie mdli i powiem wam że wolała bym raz a dobrze zwymiotować niż te mdłości, próbuje wszystkiego nawet wypiłam tą zakazaną coca cole i pomogła ale na chwile
jednak ciesze sie ze są objawy bo to znaczy że fasolek się rozwija i przynajmniej sie nie martwię

Oki dziewczyny ja powoli zwijam się do domu, bo jeszcze muszę kwiatki podlać itd.

do usłyszenia wieczorkiem :-D:-D:-D

Anade to super na pewno wszystko będzie dobrze.. może po prostu coś z termometrem lub zaburzenia jakieś miałaś :tak:

Anade super betka :) Nic się nie martw, na tempkę ma akurat wpływ szereg rzeczy, które z pozoru wydają się być nieistotne także nic się nie martw i nie mierz już tej tempki, bo tylko się będziesz stresować niepotrzebnie :)

Anade może tempka zaburzona :tak: nie ma się co martwić.
U mnie też spadek ale ja nie jestem tak do końca pewna czy był skok bo zaczęłam brać luteinę i już :tak: jestem na 99% pewna,że u mnie w tym cyklu nic się nie wykluje. nawet testować mi się nie chce.:-D

Hej dziewuszki :-)

Anade piękny wynik bety!!! :-)

U mnie dziś od rana lało strasznie, w pracy młyn okrutny, dopiero się do kompa dorwałam ;-) Byłam dziś na badanich tsh, prolaktyna, LH, FSH - jutro wyniki - oby były dobre ... Mam dziś straszne parcie na słodycze :-D

Hej kochane!!
Tyko na chwile wpadam tu do Nas by dac znac ze my juz po wizycie!
Wszystko dobrze,Fasolka rozmaiarowo wieksza o 2 dni niż z terminu OM:D Mierzy sobie 1,18cm. Serduszko pieknie i wyraznie slychac bylo:D
:D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry