Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Milej pracki Laluś
hehe a u mnie @ juz wali do drzwi ale jeszcze nie wpuszczam. mam zamiar jeszcze dzisiaj poserduszkowac ot co brzuch nawala ze bez tabletki sie nie obeszlo. niewiem czemu ale mam 99 % pewnosci ze to @ gdyz bol brzucha jest ciagle ten sam
Czarnooka wchodzisz w ustawienia i tam są ustawienia granic i dodajesz nową granicę, a później przechodzisz na wykres wchodzisz na dzień w którym chcesz zaznaczyć granicę i wybierasz z listy odpowiednią i gotowe
No właśnie nie wiem co to za spadek Trochę się dziś martwię, że za bardzo się pośpieszyłam z ta radością, suwaczkiem itp Nie mogę się dodzwonić do ginki (teraz ma dyżur w szpitalu) dziś pobiegłam na b-hcg, wyniki o 14.30. Dziś termin spodziewanej miesiączki - może od tego, estrogeny wystrzeliły, jejku nei wiem... tylko się stresują. Brzuch mnie boli ciągle! Tak ćmi, nie jak @, nie kłuje, nie wiem jak nawet...
Anade, to ja myślę, że spokojnie musisz do tej 14:30 poczekać na wyniki bety i zdecydowanie nie powinnaś się stresować.
A po wynikach wszystko będzie wiadomo.