reklama

Staranka od stycznia 2012.

Agacyndo tule Cię mocno...

Asisto będzie dobrze, maż pewnie przyjdzie z pracy do domu z wielkim bukietem przeprosinowym:)

Mojej niuni już dzisiaj lepiej chyba cola pomogła i rozwolnienie przeszło a więc dzisiaj do przedszkola poszła, chociaż chciałam ją zostawić w domku ale ona bardzo chciała iść

reklama
a ja zrobilam test ciazowy jedna kreska drugiej nawet cienia nie widac. przynajmniej wiem na czym stoje :D niewiem czego ja sie spodziewalam.
brzuch boli na @ typowo a mi testu sie zachcialo chyba juz sie zaczynam nudzic.
fiksuje przed tym badaniem nasienia :D

Czarnooka kochana ale na test może być jeszcze za wcześnie niektórym testy tak szybko nie wychodzą przecież naszej Domi test wyszedł pozytywnie dopiero w 6tc :) a temperaturkę masz ładną , @ nie ma jest nadzieja

MYNIA 100 lat 000206A6.gif

U mnie tempka skacze do góry i na dół hehehehehe powariowała ale zakłócona wiec sie nie dziwić :confused2:

Jutro zakupy i zaczynam przygotowanie do sobotniej imprezy z okazji naszej 5 rocznicy! :) będzie wesoło coś czuję hehehe

reklama
Dziewczyny, dziękuję wszystkim za życzenia. Cały dzień starałam się trzymać ale wieczorem dopadła mnie urodzinowa chandra...
Asitko to, że mąż nie przestał tak z dnia na dzień piwkować i palić to jeszcze nie znaczy, ze nie chce dzidziusia. Po prostu czasem wiesz... nie jest tak łatwo od razu rzucić zwłaszcza jak się nie dostrzega, że to problem... Kładź mu do głowy ale na spokojnie, nie gderaj za bardzo bo facetom się wtedy uszy zamykają...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry