reklama

Staranka od stycznia 2012.

Witajcie:)
ja dziś mam wolne:) <jupi>
wstałam oczywiści z bólem pleców haha... i od dziś zaczynam znów brać castagnus po przerwie jaką miałam; teraz więc zrobił się ładny zestawik: euthyrox,castagnus, femibion, duphaston;) mniam;)

Ficaria co Ty robiłaś z tym drutem?! ja parę miesięcy temu nóż/tasak sobie w nadgarstek wbiłam:] w miejscu jak się ludzie podcinają:D lekarz na SOR aż zapytał czy ma konsultację psychiatryczną zapisać;) ale stwierdził, że skoro sama się zgłosiłam to chyba nie chciałam ze sobą skończyć;) też było szycie no i blizna na pamiątkę została.

Ostatnia edycja:
reklama
Witajcie, u nas w pracy ostatni dzień laby, bo od poniedziałku wraca po urlopie dyrekcja i kierownictwo. Więc trzeba ostatni dzień korzystać i wrzucić na luz, a od poniedziałku sezon się zaczyna.
pochwalę się Wam, że wylicytowałam sobie wczoraj za śmieszne pieniądze obraz i cała jestem szczęśliwa bo na taki polowałam: WYTCHNIENIE PRZED REJSEM (2585522190) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Mąż się ze mnie śmieje, bo to moje takie małe hobby z tym kupowaniem obrazów na allegro ale tylko tych w okazyjnych cenach:-Di jeszcze dodam, że nie w jakiś dużych ilościach tylko takie które mi wpadną w oko, do tej pory mam 3, ten będzie 4. Więc z każdego się cieszę:)
Mi się wczoraj @ skończyła więc weekend się zapowiada przyjemnie:)
No a pogoda dzisiaj znowu dosyć marna.

Ostatnia edycja:
Bzibziok obraz fantastyczny
uwielbiam takie

Agacynda gratuluje @ to sie oczekałaś,
u mnie jakies wydziwienia z tempką , przytulanek było mało i za wcześnie, poza tym ja troche na lekach na refuks ( który może mam) na alergię ( którą może mam) no i nie popalałam , piwska nie pije, a coś mi się przypałętało, kaszle płuca bolą przy kaszlu, eh taka ta moja jesien chorowita
wczoraj w nocy strasznie mnie piekły piersi okrutnie , a dzis normalnie bolą jak przed okresem, więc czekam cierpliwie bo jak przyjdzie @ to chce pójść do lekarza czy była owulacja, jak znowu nie to zaczynam od nowa clo

Bzibzioku obraz piękny:) A jak Ty to robisz, że znajdujesz je za takie śmieszne pieniądze, hm?
U mnie też kiepska pogoda:/ ale zaraz się zbieram na małe zakupy, trzeba sporzytkować dzień wolny;)

Raczej nie patrzę na obrazy które mają cenę kup teraz, tylko szukam takich do licytacji, tak jest zabawniej:)A jaka satysfakcja jak się uda wylicytwać fajny obraz za tak śmieszne pieniądze.

Dziewczyny robiłam bukiet i jakoś tak niefortunnie... Nawet nie widziałam samego momentu wbicia, tylko poczułam lekkie ukłucie. Pod skórą widziałam tylko mały kawałeczek stąd myślałam, że drut jest malutki, a tu mi wyciągają 3 cm!
sihaya też miałaś niezłą historię. Moja kuzynka pracowała na barze w Barcelonie i spadł jej kufel z góry i też jakoś tak niefortunnie, że prześcieła nadgarstek, tylko, że zemdlała i karetka przyjechała i jak ją poszyli to psycholog był, i tłukł jej, że na emigracji jest ciężko, ale nie powinna takich rzeczy robić i wcale nie chcieli jej wierzyć, dopiero szef przyjechał i powiedział, że to był wypadek to ją wypuścili :D
agnieszka116 nie myśl o tym. Sny to zazwyczaj zdarzenia, których się boimy, ale nie znaczy to, że się wydarzą...
margotka86 wierzę, że wszystko będzie dobrze i jak najszybciej się wyjaśni.
czarnooka wykres piękny... Ciekawe jak to się skończy... Mam nadzieję, że pomyślnie :)

Margotka i jak Ci sie podobal kierunek? Bo jestem ciekawa. Duzo osob mowi ze jest bardzo fajny.

Bzibziok moja mama tez uwielbia obrazy :-) i tez na allegro licytuje czesto :D

Bzibziok obraz cudny :tak:

Agnieszko sny sprawdzają się przeważnie tylko te z niedzieli na poniedziałek, więc nie masz się o co martwić :-D

Mgiełko u Ciebie wykres zapowiada się obiecująco :tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry