reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Pianko niestety brak, jutro mąż idzie do pracy a ja sama w domku, w niedziele mąż ma 28 urodziny więc zrobię mu torcik i jakąś zapiekankę na kolację :-D bo urodzin nie wyprawiamy ;-)

Ech to widzę że jutro obie jesteśmy słomiane wdówki bo ja też sama do nd rano zostaję ale jutro z małą idziemy na kinder bal - 3 urodziny mojego chrześniaka chyba mnie zlinczują za prezent bo kupiłam gitarę - ma mnóstwo melodyjek i jest cholernie głośna:-D

Agacynda podziwiam osoby studiujące takie kierunki jak logistyka;) ja na samą myśl mam dreszcze heheh... niby logiczna jestem i logicznie zdaje się myślę;) ale nie aż tak żeby takie cuda studiować:D a tak swoją drogą czego tam uczą?;D

Myniu trzymam kciuki za piękny książkowy cykl:) i oby do jutra, do @;)

Ja właśnie z zakupów wróciłam i przyznam się bez bicia że się obłowiłam:D
Kupiłam sweterek, spodnie, żakiet i spódniczkę:D na szczęście z kartą stałego klienta zapłaciłam za wszystko o 60pln mniej niż musiałabym normalnie, a do tego dostałam kolejny bon - na 24pln do wykorzystania przy kolejnych zakupach:] no tak to ja lubię:)

Widzę, że zaczęłyście temat planów weekendowych... my jutro zamierzamy jechać na działkę ale tym razem z nastawieniem pracusiów a nie leniuchów;) trzeba ją i roślinki powoli zacząć przygotowywać na zimę, zrobić jesienne porządki itp. Za to może w nd będzie błogie lenistwo:)

Hello :-)

Ja od rana miałam taki młyn, że ....:angry:
No ale już w domku jestem na szczęście. Odebrałam dziś moje wyniki:
Tsh - 1,78
FSH - 8,9 (czy aby nie za wysoki???)
LH - 2,7
Prolaktyna - 10,5 (dobra czy nie???)

Isis prolaktyna chyba dobra, ponoć przy staniach poniżej 16 jest ok, choć ja mam 20 i gin twierdzi, że nie trzeba zbijać... zaczynam znów castagnus brać, to za jakiś czas też zbadam czy coś się obniżyła dzięki niemu, czy jak u Sailor wzrośnie na potęgę;)
A fsh.. hm.. nie pamiętam jak to z nim było...

reklama
No generalnie Sihaya sama jestem ciekawa czego tam ucza... :-) hihihi

A ja dzisiaj jade na urlop!!! Wreszcie!!! Ruszamy do miedzywodzia :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry